Windows Tips & News

Microsoft oppdaterer Notepad og Media Player aksjeapper for innsidere

click fraud protection
Legg igjen et svar

Microsoft i dag løslatt oppdateringer for to innebygde Windows 11-apper. De nye Notepad- og Media Players-appene er tilgjengelige for insidere. Her er endringene.

Hva er nytt i Notisblokk

  • Innebygd ARM64-støtte. Microsoft gjorde Notepad-ytelsen raskere og bedre på ARM64-enheter. Endringer er tilgjengelige i versjon 11.2204 og nyere, i alle kanaler.
  • Forbedret ytelse. Foruten ARM64-enheter, vil brukere av tradisjonelle plattformer oppleve at Notepad fungerer bedre. Du vil se at det fungerer raskt med veldig store filer eller erstatter store tekstblokker. Disse endringene er tilgjengelige i Notepad 11.2205 og høyere i Dev kanal.
  • Forbedret tilgjengelighet: Forbedret støtte for skjermlesere, tekstskalering, tilgangsnøkler og andre hjelpeteknologier er tilgjengelig fra og med versjon 11.2204 og nyere i alle kanaler, med ytterligere forbedringer i versjon 11.2205 og nyere tilgjengelig i Dev kanal.

Mediespillerforbedringer

Media Player versjon 11.2205 er tilgjengelig i Dev-kanalen. Den kommer med ytelsesforbedringer på store mediesamlinger. Nå kan du også sortere sanger og album i samlingen din etter dato lagt til.

Endelig ruller Microsoft ut støtte for CD-avspilling. Dessuten tilpasser appen seg bedre til temaendringer. Den støtter også dra-og-slipp-operasjonen for medieinnhold. Disse oppdateringene er nå også tilgjengelige for alle Windows Insiders.

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Near Share er en ny funksjon i Windows 10 Creators Update

Near Share er en ny funksjon i Windows 10 Creators Update

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEn ny funksjon ble...

Les mer

Aktiver eller deaktiver passordløs pålogging for Microsoft-kontoer

Aktiver eller deaktiver passordløs pålogging for Microsoft-kontoer

Slik aktiverer eller deaktiverer du passordløs pålogging for Microsoft-kontoer i Windows 10For fo...

Les mer

De siste kumulative Windows-oppdateringene kan ikke installeres for noen brukere

De siste kumulative Windows-oppdateringene kan ikke installeres for noen brukere

For noen dager siden ga Microsoft ut et sett med kumulative oppdateringer for støttede Windows 10...

Les mer