Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

Google Chrome får støtte for nettdelings-APIer. Den aktuelle funksjonen har gjort sin første opptreden i Canary-kanalen. Dette vil tillate deg å dele, la oss si, et bilde på et hvilket som helst nettsted fra kontekstmenyen ved å bruke innfødt 'Del'-dialog i Windows 10, og overføre den til en hvilken som helst app som støtter denne moderne delingsteknologien.

Google gjør enda en sikkerhetsforbedring av nettleseren. For nettsteder som åpnes via den vanlige HTTP-protokollen, vil Autofyll-funksjonen være deaktivert som standard. Dette kan potensielt forhindre lekkasje av sensitive data.

Slik deaktiverer du Edge Tabs i Alt+Tab-dialogen i Windows 10

Med nylige endringer i Windows 10 vises åpne faner i Microsoft Edge-nettleseren i dialogboksen Alt+Tab-vindu som individuelle vinduer. Hvis du er misfornøyd med denne endringen, er det enkelt å gå tilbake til den klassiske oppførselen, når Edge-appen vises som et enkelt ikon i Alt + Tab.

Hvis du skal skaffe deg Microsoft Surface Duo, eller en annen enhet med to skjermer, er det et sett med bakgrunnsbilder som leker fint med sammenleggbare enheter.

PowerShell-teamet har introdusert en ny forhåndsversjon av PowerShell. Her er hva du kan forvente i den kommende PowerShell 7.1-plattformen, og hva som allerede har endret seg i Preview 6.

Microsoft avslutter støtten for Edge Legacy, og dropper IE11-støtten fra sine egne nettjenester. Den aktuelle kunngjøringen Redmond-selskapet har utstedt på sin Tech-ommunity fora.

Microsofts Android-telefon med to skjermer, Surface Duo, kommer med en eksklusiv bakgrunn. Slik laster du ned akkurat nå.

Slik aktiverer eller deaktiverer du mediekontroller i Mozilla Firefox

Fra og med Firefox versjon 81 har Mozilla implementert en fungerende mediekontrollfunksjon i nettleseren. Det er en flyout som lar deg kontrollere medieavspilling fra alle faner samtidig. Den gir muligheten til å endre spor (bytte videoen som spilles for øyeblikket), pause eller fortsette avspillingen, endre lydvolumet og viser en forhåndsvisning av en video når den er tilgjengelig.

Slik aktiverer eller deaktiverer du tillatelsesinnstillinger for Bluetooth-enhet i Google Chrome

Chrome 85 mottar tillatelsesinnstillinger for Bluetooth-enheter. Chrome 85 er i BETA når dette skrives. Nettleseren tillater nå å kontrollere tilgangen til Bluetooth for spesifikke nettsider og nettapper. Det aktuelle alternativet vises i tillatelser oppført under Personvern og sikkerhet.

Slik flytter du skrivebordsmappen i Windows 10

Slik flytter du skrivebordsmappen i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI Windows er skriv...

Les mer

Windows 10 flytte brukermapper Arkiver

Windows 10 lagrer videomappen din i brukerprofilen din. I de fleste tilfeller er banen noe sånt s...

Les mer

Slik flytter du dokumentmappen i Windows 10

Slik flytter du dokumentmappen i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 lagrer ...

Les mer