Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

Slik aktiverer du ødelegge profil på nettleserlukking i Google Chrome

Chrome bruker mindre minne ved å laste ubrukte profiler fra minnet. Google jobber med forbedringer av minneforbruket for Chrome-nettleseren. Et av de langvarige problemene er at brukerprofiler lastet inn i nettleseren forblir i minnet selv om du lukker Chrome-forekomsten som var knyttet til den profilen. Nå tilbyr nettleseren et alternativ for å løse problemet.

Hvis du er i ferd med å installere Windows 10 på PC-en din, vil du kanskje vite om enheten din er i stand til å kjøre det nyeste operativsystemet fra Redmond. Windows 10 versjon 20H2, som er utgitt i dag, har de samme kravene som forgjengeren, versjon 2004.

For noen timer siden har Microsoft laget Windows 10 versjon 20H2 tilgjengelig for alle. Interesserte brukere kan nå installere den via Windows Update, eller installere den på nytt fra bunnen av nedlasting av et ISO-bilde. Før du installerer denne nye versjonen av Windows 10, er det en god idé å sjekke listen over kjente problemer.

Redmond-programvaregiganten har annonsert at de lanserer støtte for Edge-baserte Progressive Web Apps. Slike apper er i stand til å bruke AP-ene levert av den nyeste Edge-nettleseren, som bruker åpen kildekode Chromium-motoren. Web Assembly, Web Bluetooth, Web USB, Web Share, Web Snarveier - alle disse nye funksjonene er tilgjengelige via den nyeste Edge-plattformen.

Du er kanskje klar over Microsoft SwiftKey-tastaturet for Android (og ikke bare for Android). Appen, som ble kjøpt opp av Microsoft og nå kommer med deres merkevarebygging, er ofte forhåndsinstallert på mange moderne enheter. Den kom så vidt vi vet at Redmond-programvaregiganten jobber med å legge til en skysynkroniseringsfunksjon til appen.

Microsoft har annonsert generell tilgjengelighet av WebView2-komponenten til Edge, som gjør det mulig å integrere Edge-kjernen med Win32 C/C++-apper. Ved å bruke WebView2 kan utviklere bygge moderne apper som støtter alle eksisterende Windows-versjoner.

Hvordan laste ned administrative maler (.admx) for Windows 10 versjon 20H2

Microsoft har gitt ut et sett med administrative maler for Windows 10 versjon 20H2, kjent som "Oktober 2020-oppdatering". De inkluderer en rekke *.admx-filer for å bruke gruppepolicyalternativene på riktig måte.

Hvordan laste ned Windows 10 versjon 20H2 offisielle ISO-bilder

Microsoft lanserte i dag Windows 10 versjon 20H2 til forbrukere og kunder. Den er nå tilgjengelig gjennom Windows Server Update Services (WSUS) og Windows Update for Business, og kan lastes ned fra Visual Studioabonnementer, via selskapets nettsted, ved hjelp av oppdateringsassistent eller Media Creation Tool, og volumlisensieringstjenesten Senter.

Slik deaktiverer du berøringsskjermkantsveip i Windows 10

Slik deaktiverer du berøringsskjermkantsveip i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenHvis du er den hel...

Les mer

Deaktiver berøringsskjerm i Windows 10 og Windows 8 eller 8.1

Deaktiver berøringsskjerm i Windows 10 og Windows 8 eller 8.1

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenHvis du har en sta...

Les mer

Listen over berøringsbevegelser for Windows 10

Listen over berøringsbevegelser for Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI vår forrige arti...

Les mer