Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

I tillegg til Administrative maler for Windows 10 versjon 20H2, oktober 2020-oppdatering, Microsoft har gitt ut en spesiell referansefil i XLSX-formatet (Microsoft Excel), som lar deg raskt finne hva som er nytt i gruppepolicyer for den siste Windows 10-utgivelsen.

PowerShell 7.1, den kommende versjonen av skriptløsningen på tvers av plattformer tilgjengelig på Windows, MacOS og Linux, nærmer seg utgivelsen. I dag har Release Candidate 2 blitt tilgjengelig for nedlasting.

Microsoft har endelig løslatt Windows 10 versjon 20H2. OS, som også er kjent som 'Oktober 2020 Update', er nå tilgjengelig i den stabile grenen, slik at alle kan laste ned og installere det. Den offisielle kunngjøringen avslører noen detaljer om støtten til OS for kunder.

Hver gang Microsoft slipper en ny Windows-versjon, er det også en liste over funksjoner som er avviklet eller fjernet fra operativsystemet. Med hver Windows 10-utgivelse vokser listen over fjerning. Her er hva som er fjernet fra Windows 10 versjon 20H2.

Slik aktiverer du Desktop PWA Tab Strips i Microsoft Edge

Microsoft jobber aktivt med å kjøre Progressive Web Apps (PWA) i Edge-fanene. Det siste Canary-bygget introduserer et nytt flagg som aktiverer fanebasert grensesnitt i PWAer. Funksjonen er tilgjengelig fra og med dagens Edge Canary-bygg 88.0.678.0.

Det har kommet til vår kunnskap at bruk av en tredjepartstjeneste som genererer ISO-bilder kan mursteine ​​enheten din. For noen datamaskiner med sikker oppstart aktivert, ved å bruke ISO-bildene generert av tredjepartstjenester, vil UUPDump.nl for oppgradering fra en eldre Windows-versjon skade og låse UEFI-fastvaren. Å gjenopprette det vil kreve avanserte ferdigheter fra brukeren.

Slik aktiverer du ødelegge profil på nettleserlukking i Google Chrome

Chrome bruker mindre minne ved å laste ubrukte profiler fra minnet. Google jobber med forbedringer av minneforbruket for Chrome-nettleseren. Et av de langvarige problemene er at brukerprofiler lastet inn i nettleseren forblir i minnet selv om du lukker Chrome-forekomsten som var knyttet til den profilen. Nå tilbyr nettleseren et alternativ for å løse problemet.

Hvis du er i ferd med å installere Windows 10 på PC-en din, vil du kanskje vite om enheten din er i stand til å kjøre det nyeste operativsystemet fra Redmond. Windows 10 versjon 20H2, som er utgitt i dag, har de samme kravene som forgjengeren, versjon 2004.

Windows 10 21H1 gir ingen endringer i maskinvarekravene

Windows 10 21H1 gir ingen endringer i maskinvarekravene

Den første funksjonsoppdateringen til Windows 10 i 2021 nærmer seg, og Microsoft kaster mer lys o...

Les mer

Edge får en mye forbedret Apps-innstillingsside for PWA-er

Edge får en mye forbedret Apps-innstillingsside for PWA-er

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI motsetning til E...

Les mer

Microsoft annonserte Office 2021-priser og nye funksjoner

Microsoft annonserte Office 2021-priser og nye funksjoner

For et par uker siden, Microsoft annonserte Office 2021, den neste versjonen av den frittstående ...

Les mer