Windows Tips & News

Microsoft Edge lar deg spesifisere en datoperiode når du leser historikk

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft Edge har en liten, men nyttig forbedring. Nettleseren lar deg nå raskt gå til den spesifikke dagen eller datoperioden i nettleserloggen. Det riktige alternativet er tilgjengelig på hele historikksiden, som åpnes i en ny fane i stedet for i en rask utflytting.

Annonse

For øyeblikket viser Microsoft Edge nettstedene du har besøkt på to steder. Når du klikker på historikk-knappen i verktøylinjen eller trykker Ctrl + H, åpner den en utfoldelse der du kan se nettlesingsdataene ordnet i seksjoner etter dag.

I tillegg er det en avansert historikkside som åpnes når du klikker på mer (...) > Åpne historikkside.

Åpne hele historikksiden

Det åpner en ny fane til edge://history/allinnebygd URL med noen flere kontroller og alternativer. Slik ser det ut.

Gjeldende full historieside

Nå har hele historiesiden fått et nytt alternativ. I tillegg til muligheten til å tømme loggen eller bla gjennom den med forhåndsdefinerte datointervaller til venstre, er det et nytt datoperiodefilter. Se følgende skjermbilde.

Ny historieside i kant

Det nye datofilteret erstatter alternativene "I dag", "I går", "Siste uke" og "Eldre" til venstre. Ved å klikke på den nye "Filter etter dato"-knappen får du opp en ny meny, med alternativer "I dag", "I går", "Siste uke" sammen med to ekstra oppføringer, "Datoperiode" og "Tøm filter".

Datoperiodefilter

Ved å velge "Datoperiode" kan du spesifisere et hvilket som helst egendefinert datointervall via en dialog med to datovelgere. Alternativet "Tøm filter" tilbakestiller datoperioden til gjeldende dag.

Denne funksjonen er under en kontrollert utrulling. Dette betyr at selv om du har den nyeste versjonen av nettleseren, kan det hende du ikke ser den akkurat nå. Når dette skrives, er det kun tilgjengelig for Insiders som kjører Dev- og Canary-versjoner av Microsoft Edge. Redmond-firmaet har ennå ikke kunngjort det.

Foruten det nye historiefilteret har Edge Canary muligheten til å fest en gruppe faner. Men dette er ikke den eneste endringen i faneadministrasjon som nettleseren mottar. I de siste byggene har ørneøyde innsidere la merke til et "Arbeidsrom"-vekslingsalternativ som kan indikere tilbakekomsten av den anonyme funksjonen.

Takk til Leopeva for tipset.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Ugjennomsiktig oppgavelinje for Windows 8 og Windows 10

Ugjennomsiktig oppgavelinje for Windows 8 og Windows 10

Det mest irriterende med Windows 8s utseende, ved siden av Metro og Charms Bar of Desktop, er gje...

Les mer

Charcoal Visual Style Theme for Windows 8

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 aero-arkiver

Med Windows 7 introduserte Microsoft et virkelig unikt og vakkert utseende for operativsystemet. ...

Les mer