Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

Vi har allerede rapportert at Microsoft jobber internt med et nytt rundere brukergrensesnitt for Windows 10. Denne endringen nådde nå Your Phone-appen, og er allerede tilgjengelig for Insiders.

Microsoft var i ferd med å begynne å teste x64-emulering på ARM-enheter som kjører Windows 10. Dette hadde imidlertid ingen sjanse til å skje før i desember. Microsoft har endelig annonsert at funksjonen nå er tilgjengelig med Insider Preview Build 21277.

I dag lanserte Microsoft to Insider Preview-bygg - 20277 og 21277 til innsidere på Dev-kanalen. Bygg 20277 kommer fra fe_release-grenen, mens build 21277 kommer fra rs_prerelease-grenen.

Hvordan endre antall mappevisninger som skal huskes i Windows 10

Alle Windows-versjoner lar deg tilpasse en bestemt mappes visning for å gjøre den mer egnet for innholdet i den mappen. Visningsendringer huskes av Filutforsker/Windows Utforsker, eller alle mapper kan settes globalt til samme visning via Mappealternativer. Som standard husker Windows visningsalternativene for de første 5000 mappene. Dette antallet kan økes til 20 000 mapper.

Slik søker du manuelt etter kompromitterte passord i Microsoft Edge

Microsoft Edge inkluderer en passordovervåkingsfunksjon som minner om den samme funksjonen til Firefox. Passordmonitor kan sjekke om du bruker de svake eller allerede kompromitterte passordene. Du kan nå manuelt kjøre denne sjekken mot dine lagrede passord.

Slik legger du til flere toppsider på ny faneside i Microsoft Edge

Den nye fanesiden i Microsoft Edge kommer med en søkelinje, toppsider, nyhetshøydepunkter og andre elementer. Til slutt gjorde Microsoft det mulig å legge til flere enn 7 nettsteder til toppen av nettsteder.

Microsoft har løslatt en ny betaversjon av Edge-nettleseren, som er 88.0.705.18. Det er kjent for å ha sovefaner, et passordavsløringsalternativ, PDF-kommentarer og mer.

Etter en uke siden PowerToys 0.27 utgivelse, Microsoft har gitt ut en mindre oppdatering 0.27.1. PowerToys-appsuiten er nå tilgjengelig på GitHub, og inkluderer følgende endringer.

Slik bruker du nettbrettmodus eller skrivebordsmodus når du logger på Windows 10

Nettbrettmodus er en spesiell funksjon i Windows 10 som er designet for å brukes på konvertibler og nettbrett. Den justerer brukergrensesnittet til operativsystemet for å gi kontroller som fungerer bedre med en berøringsskjerm, uten å bruke mus og tastatur. Nettbrettmodus endrer utseendet til Start-menyen, oppgavelinjen, varslingssenteret og andre deler av Windows 10. Det er mulig å spesifisere hvilken modus Windows 10 skal gå inn i når du logger på brukerkontoen din.

Slik aktiverer du mørk modus på GitHub

GitHub er en populær nettside og tjeneste som lar utviklere lagre, dele, administrere og vedlikeholde programvarekildekoden og dens eiendeler. Den støtter sporing og kontroll av endringer, og lar også uavhengige utviklere delta i prosjekter de er opptatt av. Det eies nå av Microsoft, som er vert for mange av det egne apper.

Chrome vil nå advare deg om uklarerte utvidelser

Chrome vil nå advare deg om uklarerte utvidelser

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenUtviklerne av mode...

Les mer

Last ned ISO Windows 10 Build 15063-arkiver

Windows 10 Build 15063 er den endelige versjonen av Windows 10 Creators Update. Den er tilgjengel...

Les mer

Endre kontrollpanelikonet i Windows 10

Endre kontrollpanelikonet i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenKontrollpanel og i...

Les mer