Windows Tips & News

DirectStorage API er nå tilgjengelig på Windows-PCer

click fraud protection

For flere måneder siden, Microsoft annonsert at DirectStorage kommer til Windows-enheter. Denne teknologien er en av de viktigste nyvinningene i Xbox Series X|S-konsollene. Det forbedrer spillytelsen betraktelig ved å tillate overføring av enorme mengder data fra NVMe-lagring til GPU-minne.

Overføringen går direkte uten å bruke CPU-ressurser for å dekomprimere data.

Microsoft sier DirectStorage API vil tillate utviklere å bringe flere detaljer til virtuelle verdener og laste dem nesten umiddelbart.

"Fra og med i dag kan Windows-spill leveres med DirectStorage. Denne offentlige SDK-utgivelsen starter en ny æra med raske lastetider og detaljerte verdener i PC-spill ved å la utviklere utnytte hastigheten til de nyeste lagringsenhetene mer fullt ut. ”

Selskapet har annonsert at DirectStorage er tilgjengelig for Windows-spillplattformen. Den støtter både Windows 11 og Windows 10, men som du kunne forvente, anbefaler Microsoft å bruke Windows 11.

DirectStorage krever en NVMe 4.0-stasjon og et kompatibelt hovedkort. Det vil imidlertid ikke være mulig å prøve akkurat nå. Det er rett og slett ingen spill på markedet som støtter DirectStorage på Windows.

Sannsynligvis får vi se noen i det kommende Spillutviklerkonferanse arrangement 23. mars. AMD og Luminous Productions forventes å kaste lys over hvordan de integrerte DirectStorage i Forlatt. Dessuten ble Forspoken-utgivelsesdatoen for dette spillet utsatt forrige uke, så du kan bare spille det 11. oktober.

Slik kopierer du prosessdetaljer fra Oppgavebehandling i Windows 8.1 og Windows 8

Slik kopierer du prosessdetaljer fra Oppgavebehandling i Windows 8.1 og Windows 8

Windows 8s helt nye Task Manager har mange endringer sammenlignet med Task Manager i Windows 7 og...

Les mer

DDR-minnetype i ledeteksten Arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 se DDR-minnetype Arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer