Windows Tips & News

Windows 10 21H2 Build 19044.1618 legger til søkehøydepunkter og en god pakke med rettelser

click fraud protection
Legg igjen et svar

Microsoft slipper KB5011543 til Insiders i Release Preview hvis PC-er ikke er kvalifisert til å oppgradere til Windows 11 og forbli på Windows 10. Patchen installerer Windows 10 21H2 Build 19044.1618, og har søkehøydepunkter som er tilbakeportert fra Windows 11.

Søk Høydepunkter i Windows 10

Søkehøydepunkter er en litt kontroversiell endring som Microsoft introduserte en noen dager siden i Windows 11. Funksjonen roterer ulike blokker med informasjon rett i søkeruten. Det er "denne dagen i historien", lokale og globale hendelser, nyere dokumenter og lignende ting.

For bedriftsbrukere og skolekontoer vil den fremheve delte filer og vise et persondiagram.

Nå kommer alle disse tingene til Windows 10.

Microsoft bemerker igjen at søkehøydepunkter er en valgfri funksjon. Du kan deaktivere den når som helst ved å høyreklikke på oppgavelinjen > Søk > velg/tøm «Vis søkehøydepunkter». For organisasjonsadministratorer er det flere kontroller tilgjengelig i M365-administrasjonssenteret. Du kan lære mer om disse retningslinjene her: Policy CSP – Søk.

Microsoft gjør også en gradvis utrulling av denne nye funksjonen på domenekoblede enheter. En utvalgt liten gruppe bedriftsbrukere vil se den i løpet av den kommende måneden.

Den offisielle kunngjøring inkluderer også en enorm liste over forbedringer og rettelser.

Rettelser

  • Ny! Vi ga muligheten til å endre fargen på toast-knappene for å identifisere suksess og kritiske scenarier lettere for apper som sender varsler ved hjelp av Windows-varsler i operativsystemet. Denne funksjonen gjør også varslinger mer visuelt kompakte.
  • Ny! Vi har lagt til en ny policy som utvider appens topp tre varsler som standard i handlingssenteret for apper som sender varsler ved hjelp av Windows-varsler i operativsystemet. Denne funksjonen viser flere varsler som du kan samhandle med samtidig.
  • Vi fikset et problem som forårsaket søkeindekser.exe for å slutte å svare under en demonteringsoperasjon i oppsettmiljøet for eksternt skrivebord.
  • Vi fikset et problem som påvirker søkeindekser.exe og forhindrer at Microsoft Outlooks offline-søk returnerer nylige e-poster.
  • Vi fikset et problem som kan deaktivere Windows når du endrer versjonen av National Language Support (NLS) fra 6.3 til 6.2.
  • Vi fikset et problem der moderne nettlesere ikke klarer å gjengi HTML som er generert av gresultat/t.
  • Vi fikset et problem som forårsaket et "Access denied"-unntak for en fil under en PowerShell-test for AppLocker.
  • Vi fikset et problem som kan føre til at gruppepolicytjenesten sluttet å behandle telemetriinformasjon for gruppepolicyregisterpreferanser.
  • Vi løste et problem som kan forhindre at en DNS-server-forespørselsoppløsningspolicy fungerer som forventet når du spesifiserer et fullstendig kvalifisert domenenavn (FQDN) og subnettbetingelser.
  • Vi fikset en hauglekkasje PacRequestorEnforcement som forringer ytelsen til en domenekontroller.
  • Vi løste et problem som påvirker Key Distribution Center (KDC) proxy. KDC Proxy kan ikke riktig skaffe Kerberos-billetter for pålogging til Key Trust Windows Hello for Business.
  • Vi la til støtte for Microsoft Account (MSA) Pass-through-scenarier i Azure Active Directory (AAD) Web Account Manager (WAM).
  • Vi fikset et problem som logger hendelses-ID 37 under visse scenarier for endring av passord, inkludert endring av passord for failover klyngenavn (CNO) eller virtuelle datamaskinobjekt (VCO).
  • Vi fikset et problem som utilsiktet kan legge til en Trusted Platform Module (TPM)-beskytter når du bruker Silent BitLocker-aktiveringspolicyen.
  • Vi fikset et problem som hindrer dialogboksen User Account Control (UAC) fra å vise applikasjonen som ber om utvidede rettigheter.
  • Vi fikset et problem som forårsaker Flytt-ADObject kommandoen mislykkes når du flytter datamaskinkontoer på tvers av domener. Feilmeldingen er: "Flere verdier ble spesifisert for et attributt som bare kan ha én verdi".
  • Vi fikset et problem som hindrer hendelse 4739 i å vise de nye verdiene for visse attributter etter en policyendring.
  • Vi fikset et problem som hindrer brukere av Android-enheter fra å logge på enkelte Microsoft-applikasjoner, for eksempel Microsoft Outlook eller Microsoft Teams. Dette problemet oppstår etter å ha rullet over tokensignering og dekryptering av sertifikater, tilbakestilling av en brukers passord eller når en administrator har tilbakekalt oppdateringstokener.
  • Vi fikset et problem som kan føre til at domenetilknytning mislykkes i miljøer som bruker usammenhengende DNS-vertsnavn.
  • Vi fikset et problem som forhindrer Tilbake knappen i legitimasjonsvinduet, der du logger på, fra å være synlig i svart-modus med høy kontrast.
  • Vi fikset et problem som hindrer deg i å få tilgang til Server Message Block (SMB)-delinger ved hjelp av en IP-adresse når SMB-herding er aktivert.
  • Vi løste et problem som oppstår når Best Practices Analyzer-verdiene (BPA) for SMB ikke er oppdatert for nyere plattformer.
  • Vi fikset et problem som forårsaker stoppfeil 0x1E i SMB-serveren (srv2.sys).
  • Vi fikset et problem som forårsaket misforhold mellom NetBIOS og DNS Active Directory-domenenavn når du oppretter en klynge.
  • Vi fikset et problem som førte til at Network File System (NFS)-omadresser sluttet å fungere (feil 0x50) når du konverterer en tekstfil til en PDF.
Slik kjører du apper som en annen bruker i Windows 11

Slik kjører du apper som en annen bruker i Windows 11

Som et flerbruker-operativsystem lar Windows 11 deg kjøre apper som en annen bruker. Det betyr at...

Les mer

Slik deaktiverer du søkehøydepunkter i Windows 11 og Windows 10

Slik deaktiverer du søkehøydepunkter i Windows 11 og Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenHvis du ikke liker...

Les mer

Windows 11 Build 22000.588 treffer Beta- og RP-kanaler med varslingsforbedringer og rettelser

Windows 11 Build 22000.588 treffer Beta- og RP-kanaler med varslingsforbedringer og rettelser

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft i dag lø...

Les mer