Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

Mozilla slipper Thunderbird 78.7, en vedlikeholdsoppdatering til appen som inkluderer en rekke generelle rettelser og nye utvidelses-APIer. Den er nå tilgjengelig for nedlasting for Windows, mac OS og Linux.

Microsoft lanserte i dag en ny Dev build av Windows 10 til Insiders. Selv om bygget ikke inneholder mye nye funksjoner, kommer det med mange forbedringer. Aero Shake er heller ikke lenger deaktivert som standard, så du trenger ikke reaktiver den manuelt.

Du kan nå legge til eller fjerne nedlastingsknappen fra verktøylinjen i Edge.

Med nylige endringer har Microsoft Edge-nettleseren fått et nytt brukergrensesnitt for nedlastinger, og knappen kan nå også tilpasses. Den lar deg nå vise eller skjule nedlastingsknappen på verktøylinjen.

Du kan nå aktivere den nye nedlastingsutgangen i Microsoft Edge eller deaktivere den hvis du vil. Lesere som følger Microsoft Edge-utvikling bør huske en ny Last ned flyout implementert i nettleseren for noen få bygg siden. Den er fortsatt under kontrollert utrulling, så det er en liten sjanse for at du har den i Edge-nettleseren din. Heldigvis er det enkelt å aktivere det.

Hvis du bruker annonseblokkere, må du se en melding om at Winaero ikke fungerer som den skal. Noen lesere tror at etter alle disse årene ønsker jeg mer annonseinntekter og ønsker å tvinge dem til å deaktivere annonseblokkere. La meg forsikre deg om at det ikke er sant.

Microsoft har gitt ut en ny versjon av Windows Feature Experience Pack til Insiders som kjører Windows 10 i betakanalen. Den kommer med en forbedring av påliteligheten til skjermklipp. Den inkluderer imidlertid ikke lenger muligheten til å kopiere og lime inn et skjermklipp direkte i en mappe i Filutforsker.

Fra og med Firefox 85 kan du nå fjerne alle lagrede pålogginger og passord samtidig. Det er nå mulig takket være forbedringer av den innebygde passordbehandleren, Firefox Lockwise.

Du husker kanskje det siste NTFS-korrupsjonsfeil i Windows som ikke engang krever administratorrettigheter for å bli misbrukt. Det er en ny feil i Windows 10. Hvis du åpner en spesiell bane, vil operativsystemet krasje og du vil ende opp med BSOD.

Mozilla har gitt ut Firefox 85 til den stabile grenen. Det er en stor utgivelse av nettleseren, som er kjent for en rekke viktige endringer. For å nevne noen, er det muligheten til å fjerne alle lagrede pålogginger på en gang, bedre sikkerhet, bokmerke UI-forbedringer, og du kan ikke lenger bruke Flash.

Du kan nå aktivere Proton Tabs og Proton Menu i Firefox, som skal være en del av det kommende Proton UI. De nye brukergrensesnittelementene har et rundere utseende som minner om hva Microsoft lager for fremtidige versjoner av Windows 10.

Deaktiver eller aktiver fil- og skriverdeling i Windows 10

Deaktiver eller aktiver fil- og skriverdeling i Windows 10

Windows 10 lar brukeren dele sine lokalt tilkoblede skrivere og lagrede filer med andre brukere o...

Les mer

Aktiver eller deaktiver slettebekreftelse for klistrelapper i Windows 10

Aktiver eller deaktiver slettebekreftelse for klistrelapper i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSticky Notes er en...

Les mer

Sticky Notes 3.0 nå tilgjengelig for Windows 10 Insiders i Skip Ahead

Sticky Notes 3.0 nå tilgjengelig for Windows 10 Insiders i Skip Ahead

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSticky Notes er en...

Les mer