Windows Tips & News

Firefox inkluderer ikke lenger den klassiske forhåndsvisningsdialogen

click fraud protection

Firefox 97 har fjernet den klassiske forhåndsvisningsdialogen fra nettleseren. Den moderne forhåndsvisningssiden er nå det eneste alternativet du kan bruke. Mozilla har avviklet den aktuelle innstillingen.

Den nyere forhåndsvisningssiden ble først introdusert i Firefox 81. Den viser alle utskriftsalternativene til høyre. Det meste av plassen er okkupert av en forhåndsvisning av siden du skal skrive ut.

Slik ser det ut:

For en sammenligning har den klassiske følgende utseende:

Den nyere inkluderer en lenke til den innebygde utskriftsdialogen, men den inneholder de fleste funksjonene du vanligvis endrer. Disse inkluderer muligheten til å velge en skriver, endre antall kopier, dokumentretning og så videre.

Sammen med introduksjonen av den nye dialogboksen har Mozilla lagt til en spesielt om: konfigurasjonsalternativ for å deaktivere den nye dialogboksen og gjenopprette den klassiske. Det gjorde at brukere som ikke var imponert over endringen kunne få det de pleide. Dessuten, hvis den nye dialogboksen kunne forårsake noen problemer, var det mulig å ganske enkelt bli kvitt den og fortsette med den gode gamle stabile versjonen.

Det ser ut til at Mozilla finner den nyere dialogboksen stabil nok for alle brukere. Til den klassiske forhåndsvisningsdialogen er nå avviklet. Firefox 97 inkluderer ikke lenger print.tab_modal.enabled preferanse som aktiverer/deaktiverer den nye dialogboksen, slik at brukerne må forholde seg til den moderne forhåndsvisningssiden.

Kanskje antallet brukere som fortsatt brukte den eldre utskriftssiden i Firefox ikke er så stort. Men de må være skuffet over endringen. Men for Mozilla er den nye dialogen et skritt fremover. Takket være de underliggende teknologiene lar det selskapet ha et enhetlig utseende på forhåndsvisningssiden på alle støttede plattformer.

Windows 10 Nettbrettmodus Arkiver

Slik bruker du nettbrettmodus eller skrivebordsmodus når du logger på Windows 10Nettbrettmodus er...

Les mer

Aktiver appikoner på oppgavelinjen i nettbrettmodus i Windows 10

Aktiver appikoner på oppgavelinjen i nettbrettmodus i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenNettbrettmodus er ...

Les mer

Windows 10 IoT Build 17120 utgitt

Windows 10 IoT Build 17120 utgitt

Hvis du følger Windows 10 IoT-utvikling, vil du kanskje bli glad for å høre at en nybygg 17120 er...

Les mer