Windows Tips & News

Microsoft annonserte en helt ny Task Manager for Windows 11

click fraud protection

Microsoft har jobbet med en ny Task Manager for Windows 11 en god stund nå. Brukere la merke til de første sporene av en ny Task Manager for flere uker siden i en av de siste Windows 11-forhåndsvisningene. I det øyeblikket var den redesignede oppgavebehandlingen ikke annet enn et ødelagt konsept med et kjipt brukergrensesnitt. Nå er Microsoft klar for deg å teste den redesignede Task Manager for Windows 11.

Den siste Windows 11 Dev-konstruksjonen har en helt ny (en viktigere, fungerende) Task Manager med mange spennende funksjoner. Det første du vil legge merke til etter å ha startet Task Manager i Windows 11 bygge 22557 er et nytt brukergrensesnitt. Den samsvarer nå med det generelle utseendet til Windows 11, for eksempel hamburgermenyen (ganske en tvilsom brukergrensesnittfunksjon, for å være ærlig), bedre ikoner, en dedikert innstillingsside og en ny kommandolinje på hver side med tilgang til vanlige handlinger.

Sistnevnte gjør Task Manager mer tilgjengelig og forbedrer funksjonsoppdagbarheten. Brukere trenger ikke lenger å dykke inn i menyer og undermenyer for å kjøre en ny oppgave, drepe en prosess eller endre visningen. Ryddig.

For mange mennesker vil støtte for mørk modus være den viktigste endringen. Oppgavebehandling i Windows 11 følger et systemomfattende tema som standard, men den har også et alternativ for manuell veksling mellom lys og mørk modus.

Merk at du må oppdatere til Windows 11 build 22557 i Dev-kanalen for å teste den nye Task Manager med dens strålende forbedringer. Hvis bruk av ustabile Windows-versjoner ikke er din kopp te, er det gode nyheter for deg: Microsoft annonserte nylig et stort skifte i hvordan det leverer funksjonsoppdateringer for Windows 11.

Kyss farvel til årlige "store" oppdateringer med nye funksjoner. Nå ønsker selskapet å inkludere nye funksjoner i månedlige kumulative oppdateringer slik det var med Februar 2022 ikke-sikkerhetsoppdateringer. Du kan les mer om endringen her.

Møt Vivaldi Mobile for Android

Møt Vivaldi Mobile for Android

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenVivaldi Technologi...

Les mer

Slik åpner du mappealternativer i Windows 11

Slik åpner du mappealternativer i Windows 11

6 svarDenne artikkelen vil vise deg hvordan du endrer mappealternativer i Windows 11. Bortsett fr...

Les mer

Aktiver Windows-oppdateringer beregnet installasjonstid i Windows 11

Aktiver Windows-oppdateringer beregnet installasjonstid i Windows 11

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 11, det ny...

Les mer