Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

Winaero XMouse Tuner.

Lar deg kontrollere de skjulte alternativene for XMouse-oppførsel i Windows 8 og 7.
Du kan endre følgende alternativer:

  • aktiver eller deaktiver vindusaktiveringsalternativet ved å holde musepekeren.
  • endre tidsavbrudd for vinduaktivering når musepekeren holder den.
  • aktiver eller deaktiver vindusheving når den holdes over.

Denne appen har blitt erstattet av Winaero Tweaker og vedlikeholdes ikke lenger. Bruk følgende alternativer fra Winaero Tweaker:

Du kan laste ned Winaero Tweaker her: Last ned Winaero Tweaker.

Windows 8.1 kommer med en moderne applikasjon, Mail, som fungerer som erstatning for de gode gamle Outlook Express, Windows Mail og Windows Live Mail. Denne nye Mail-appen ble designet for å brukes på enheter med berøringsskjerm, men mange Windows 8.1-brukere er klassiske stasjonære PC-brukere som ikke har berøringsskjerm. Disse brukerne vil kanskje kontrollere Mail-appen med hurtigtaster. I denne artikkelen vil jeg dele den komplette listen over hurtigtaster for Mail-appen i Windows 8.1.

Ofte må du kjøre apper forhøyet i Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8. Programmer som krever administratorrettigheter viser en UAC-ledetekst. Registry Editor-appen er et godt eksempel på en slik app. Hvis applikasjonen du bruker ofte krever en UAC-forespørsel hver gang du starter den, kan det være litt irriterende. I denne artikkelen vil vi se hvordan du lager en snarvei for å kjøre apper forhøyet uten en UAC-ledetekst i Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8.

Firefox er virkelig en veldig tilpassbar nettleser. Den har mange skjulte funksjoner og alternativer som ikke er tilgjengelige via nettleserens brukergrensesnitt. Tillegg gjør at mange av disse funksjonene kan tilpasses på en brukervennlig måte. Andre kan justeres med den innebygde konfigurasjonsredigereren (om: config). En slik hemmelig funksjon i Firefox er muligheten til å endre ikonet til hovedvinduet og bokmerker samt bibliotekvinduer. Du kan til og med angi ditt eget ikon for nedlastingsbiblioteket, bokmerkevinduet og visningskildeverktøyet uten å bruke tredjepartsverktøy. La oss se hvordan det kan gjøres.

Når du åpner en ny fane i Mozilla Firefox, viser den deg som standard miniatyrbilder av nettsteder basert på hvor ofte du har besøkt dem og hvor nylig også. For de fleste brukere er denne funksjonen veldig nyttig siden den gir rask tilgang til ofte besøkte nettsteder og lar feste og omorganisere favorittnettsider på den nye fanesiden. Men det er en kategori brukere som bryr seg om personvern eller må dele nettleseren sin med andre mennesker. I et slikt tilfelle vil de kanskje deaktivere miniatyrbildene for den nye fanen. Her er hvordan du kan gjøre det.

Som tidligere bruker av Opera 12.x er jeg vant til å ha et fullt tilpassbart brukergrensesnitt i nettleseren min. En endring jeg pleide å gjøre var å flytte fanene til bunnen av nettleserens vindu. Etter å ha byttet til Firefox, har jeg ikke funnet noe tilsvarende alternativ for å flytte fanelinjen til bunnen av skjermen. Så jeg vil gjerne dele løsningen jeg bruker.

Windows 8 leveres med en ny funksjon - muligheten til å bruke en Microsoft-konto for å logge på en PC med Internett-tilgang. Den har dyp integrasjon med Microsofts skytjenester som SkyDrive, Bing, Skype og Office 365 hvis den er installert. I tillegg får Microsoft-kontobrukere gratis synkronisering av deres OS-tilpasninger og preferanser. Hvis du er logget på med samme Microsoft-konto på hver av PC-ene dine, vil du få det samme skrivebordsutseendet (f.eks. bakgrunns- og temainnstillinger), Moderne app-innstillinger og til og med Rask tilgangsverktøylinje knappene vil bli synkronisert med hver PC der du er logget på.

Slik deaktiverer du kantpanelene (Charms Bar og Switcher) i Windows 8

Slik deaktiverer du kantpanelene (Charms Bar og Switcher) i Windows 8

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 8 har intr...

Les mer

Hvordan gjenopprette den gode gamle Task Manager i Windows 8

Hvordan gjenopprette den gode gamle Task Manager i Windows 8

Noen brukere er ekstremt misfornøyde med den nye "moderne" oppgavebehandlingen i Windows 8. Selv ...

Les mer

Slik forhindrer du at Windows 8.1 automatisk oppdaterer moderne apper

Slik forhindrer du at Windows 8.1 automatisk oppdaterer moderne apper

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMed Windows 8.1 ha...

Les mer