Windows Tips & News

Microsoft har oppdatert mediekontrollene på Windows 11-låseskjermen

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

I den tidligere utgitte Windows 11 build 22533, Microsoft har endelig redesignet den eldgamle ti år gamle volumindikatoren. Windows 11 irriterer ikke lenger brukerne med en Windows 8-stilt volumglidebryter. Men arbeidet med å oppdatere medieutbrudd i Windows 11 er ikke over. Den siste forhåndsvisningen av Windows 11 gir ytterligere to endringer. For det første viser volumglidebryteren nå nivået i tall. For det andre er det nye mediekontroller på låseskjermen.

Annonse

Den nåværende Windows 11-versjonen bruker en Windows 10-stil mediespiller på låseskjermen. Operativsystemet viser kontroller når du låser enheten med musikk som spilles i bakgrunnen. Det lar deg kontrollere medieavspilling uten å låse opp datamaskinen. Skarpe hjørner og utdaterte ikoner ser malplasserte ut sammenlignet med resten av Windows 11 med sine flytende ikoner, avrundede hjørner og gjennomsiktighetseffekter.

I build 22543 har Microsoft løst problemet. De oppdaterte mediekontrollene på låseskjermen i Windows 11 ser nå mer moderne ut og på linje med den generelle Windows 11-designen.

Windows 11 Nye mediekontroller på låseskjermen

Interessant nok bruker den nye spilleren alltid det mørke temaet uavhengig av systeminnstillingene eller bakgrunnen på låseskjermen. I følge utgivelsesnotatene bruker mediekontroller mørk modus for å "komplimentere resten av den visuelle stilen på låseskjermen", noe som kan være sant med mindre du bruker en hvit bakgrunn på låseskjermen.

Det er verdt å nevne at endringen for tiden rulles ut til Windows Insiders i Dev-kanalen. Microsoft sier at den foreløpig bare er tilgjengelig for en undergruppe av Dev-brukere. Selskapet ønsker å se "hvordan funksjonen lander" og overvåke tilbakemeldinger fra tidlige brukere før de skyver de nye mediekontrollene til flere brukere i Dev og andre kanaler før den offentlige utgivelsen.

Du kan lære mer om andre endringer i Windows 11 build 22543 i vår dedikerte artikkel.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Windows 10 Build 17763.292 nådde den stabile grenen

Windows 10 Build 17763.292 nådde den stabile grenen

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har ende...

Les mer

Opera 59: Varslingsmerker på oppgavelinjeikonet

Opera 59: Varslingsmerker på oppgavelinjeikonet

Opera 59 er i stand til å vise varslingsmerker for nye meldinger og hendelser for de innebygde me...

Les mer

Windows 10 Task Scheduler Arkiver

Du kan kjøre en app eller et skript ved pålogging med Task Scheduler i Windows 10. Task Scheduler...

Les mer