Windows Tips & News

Neste måneds Windows 11-oppdatering vil legge til Android-apper og forbedringer på oppgavelinjen

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

An kunngjøring i Windows Experience-bloggen avslørte at den stabile versjonen av Windows 11 får en enorm oppdatering neste måned. En forbedret oppgavelinje, redesignede Notisblokk- og Media Player-apper og støtte for Android-apper som en offentlig forhåndsvisning er blant de kommende endringene.

Windows 11 februar oppdatering

Oppgavelinjen forventes å få en mikrofondempingsknapp, klokkeslett og dato på den sekundære skjermen og et værikon som åpner Widgets-ruten.

Annonse

Windows Insiders i Dev-kanalen har allerede alle disse endringene. Microsoft fortsetter å forbedre oppgavelinjen for å bringe tilbake de manglende funksjonene som var tilgjengelige i Windows 10. Muligheten til å dra og slippe elementer på oppgavelinjen er den mest etterlengtede.

I tillegg vil Windows 11 februar-oppdateringen klare det enklere å dele skjermen din i Microsoft Teams.

Innholdgjemme seg
Vindusdeling
Apper
Støtte for Android-apper

Vindusdeling

Når du er på en konferanse i Microsoft Teams, holder du musen over ikonet for et program som kjører på oppgavelinjen. Du vil se en ny knapp i forhåndsvisningsminiatyrbildet for raskt å dele innholdet i den appen med konferansedeltakerne.

Når du er ferdig med kringkastingen, hold musepekeren over vindusikonet på oppgavelinjen igjen og klikk "Stopp deling" i forhåndsvisningsminiatyrbildet.

Bygg 22499 delvindu til team

Apper

Den klassiske Notisblokken vil bli oppdatert til en nyere versjon av den flytende designstilen. Microsoft har fullstendig fornyet brukergrensesnittet sitt som nå er på linje med de nye visuelle elementene i Windows 11. Avrundede hjørner, Mica-effekten, forbedrede verktøylinjer, rullefelt, fonter, etc. Microsoft sier at appen føles frisk og moderne, men likevel kjent.

Redesignet notatblokk for Windows 11 i betakanalen

I tillegg vil Groove Music bli erstattet av ny Media Player-applikasjon. Sistnevnte vil håndtere både lyd- og videofiler. I tillegg til å forene to medieapper til én, gir den nye Media Player et vakkert moderne brukergrensesnitt. Musikkavspillingsvisningen har albumomslag og trekker flere artistbilder for en rikere opplevelse.

Windows 11 Media Player spiller av video

Støtte for Android-apper

Selvfølgelig er den mest etterlengtede funksjonen støtten for Android-apper i Windows 11. Panos Panay sa at funksjonen fortsatt vil være i beta-testing, men alle vil kunne bruke den.

Windows 11-undersystem for Android

De Windows-undersystem for Android lar deg installere apper fra både Amazon Appstore og APK-filer. Ved å bruke et hack kan du installere Google Play Butikk. Selvfølgelig har dette scenariet ingen offisiell støtte fra Microsoft.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Classic Shell 4.3.0 er ute

Classic Shell 4.3.0 er ute

5 svarClassic Shell er verdens mest populære Start-menyerstatning for Windows 7, Windows 8 og Win...

Les mer

Deepin-lite ikonsett for Linux

Deepin-lite ikonsett for Linux

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSom Winaero-lesere...

Les mer

Endre Windows 10-mappeikoner med *.ico-fil

Endre Windows 10-mappeikoner med *.ico-fil

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 har vel...

Les mer