Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

Vet du at du kan øke hastigheten på oppstarten av Windows uten å bruke tredjepartsverktøy? I dag skal vi dele flere triks med deg som lar deg redusere oppstartstiden og gjøre Windows-start raskere. Noen av dem er ganske enkle, og noen av dem kan være nye for deg.

Låseskjermen, ny for Windows 8, er en fancy funksjon som lar deg vise et bilde mens PC-en/nettbrettet er låst og viser annen nyttig informasjon.

Låseskjerm

Men når PC-en er låst, har den normale tidsavbruddsverdien ingen effekt på den, og du kan ikke spesifisere tidsavbruddsverdien som skjermen skal slå seg av mens du er på låseskjermen. Det viser seg at det er en skjult registerinnstilling for dette, og hvis du aktiverer det, slås det til og med på i kontrollpanelet for strømalternativer - det samme vinduet der du spesifiserer andre strømrelaterte tidsavbrudd. La meg vise deg hvordan.

Registerjustering for å låse opp GUI for tidsavbrudd for låseskjermvisning.

Når PC-en din er låst, har den normale tidsavbruddsverdien ingen effekt på den, og du kan ikke spesifisere tidsavbruddsverdien som skjermen skal slå seg av mens du er på låseskjermen. Det viser seg at det er en skjult registerinnstilling for dette, og hvis du aktiverer det, slås det til og med på i kontrollpanelet for strømalternativer - det samme vinduet der du spesifiserer andre strømrelaterte tidsavbrudd.


Dette fungerer i Windows 10, Windows 8 og Windows 8.1

Deaktiver telefonappen-varsler for Android-meldinger

Deaktiver telefonappen-varsler for Android-meldinger

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSlik deaktiverer d...

Les mer

Telefonappen din mottar statusindikatorer for telefontjeneste

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Telefonappen din mottar støtte for dobbel SIM

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer