Windows Tips & News

Edge viser nå hvor mye RAM sovefaner sparer

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft Edge har et pent ytelsesforbedrende verktøy som setter inaktive faner i dvale for å redusere minnefotavtrykket og omfordele ressurser. Holder du markøren over en sovende fane, vises også estimerte ytelsesbesparelser.

I en av de siste oppdateringene for Edge Canary har Microsoft introdusert en oppdatert ytelsesutgang som nå gir mer spesifikk informasjon om hvordan nettleseren bevarer ressurser.

Ved å klikke på ytelsesknappen på verktøylinjen avsløres antall aktive og sovende faner i Microsoft Edge. Brukere kan sjekke minnebesparelser og overvåke hvordan nettsider belaster minne og CPU. Den oppdaterte flyouten inneholder også en referanse til nylig introdusert ytelsesdetektor. Sistnevnte overvåker hvordan faner oppfører seg i nettleseren og tilbyr ulike handlinger for å forbedre den generelle ytelsen.

Ytelsesbesparelser

For å få tilgang til den nye ytelsen og effektiviteten, gå til Microsoft Edge-innstillinger og aktiver ytelsesknappen på verktøylinjen. Du må også slå på funksjonen Sleeping Tabs.

Det er verdt å nevne at Microsoft ruller ut endringer i Edge-nettleseren gradvis. Per nå er den nye flyout tilgjengelig i Edge Canary for et begrenset antall testere.

I tillegg til forbedrede ytelsesbevarende funksjoner, utarbeider Microsoft et sett med personvernfokuserte forbedringer. Edge vil snart vise seg hvordan annonseleverandører bruker personopplysningene dine for å vise annonser. Nettleseren vil også advare brukere når de skriver skrivefeil i nettsidenes adresser for å forhindre URL-kapring.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Windows Store nedlastingsstørrelser Arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Slik setter du oppdateringer på pause i Windows 11

Slik setter du oppdateringer på pause i Windows 11

Du kan sette oppdateringer på pause i Windows 11 hvis du midlertidig vil stoppe operativsystemet ...

Les mer

Windows 10 versjon 1909 ISO-er er nå tilgjengelig på MSDN

Windows 10 versjon 1909 ISO-er er nå tilgjengelig på MSDN

Som du kanskje allerede vet, er Windows 10 '19H2'-utviklingen over. Microsoft har begynt å fikse ...

Les mer