Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

Microsoft i dag løslatt et par oppdateringer for Windows 10 til Release Preview-kanalen. Måloperativsystemversjonene er 21H1 og 21H2, som deler den vanlige koden og mottar samme oppdatering, KB5006738.

Microsoft Edge for Android lar deg nå ta et langt skjermbilde av en hel side. For ikke så lenge siden mottok Microsoft Edge Canary for Android et smart innebygd verktøy for skjermbilder av nettsider. I skrivende stund kunne ikke det verktøyet tilby mye. Microsoft gjorde imidlertid en rekke forbedringer, så nå kan du ta lange skjermbilder med et par trykk.

Microsoft har publisert detaljer om hvordan utviklere kan migrere eksisterende UWP-apper til Windows App SDK (Project Reunion), som holder den klassiske Win32-plattformen i midten av hjørnet. Dette kan være nyttig hvis appen din krever funksjoner og APIer som ikke er tilgjengelige i UWP-plattformen, men som er tilgjengelige i Windows App SDK.

Microsoft lanserer en ny Insider Preview Build 22000.282 til Insiders på Beta- og Release Preview-kanalene. Det er en oppdatering tilgjengelig via Windows Update i form av en kumulativ oppdatering. Og den kommer med en enorm liste over forskjellige rettelser og forbedringer.

Her er hvordan du kan få den nye emojien fra Windows 11 build 22478 i Windows 10 og Windows 11 stabile builds. Fra og med Dev build 22478 introduserte Microsoft et sett med nye uttrykksikoner, som er mer fargerike og fancy. Hvis du ikke vil gå med en ustabil forhåndsutgivelse, kan du installere ny emoji akkurat nå.

En ny forhåndsutgivelse av Edge-nettleseren er nå tilgjengelig i Dev-kanalen. Microsoft Edge 96.0.1043.1 er ute med en rekke nye funksjoner. Det er kjent for å bringe Share-støtten til Windows 7, Bilde i bilde-funksjonen, nye gruppepolicyer og mer. Her er endringene.

Sammen med Bygg 22478, introduserte Microsoft i dag en ny måte å lappe Windows Update-tjenestene på Windows 11. Update Stack Package vil levere nye oppdateringsforbedringer utenfor store OS-oppdateringer.

Windows 11, i likhet med Windows 10, er bygget med hjelp av entusiaster som ble med i Windows Insider Preview-programmet. Fellesskapet deres inkluderer fans og andre tidlige brukere som har begynt å teste det nye operativsystemet i form av en Insider Preview. Microsoft lanserte i dag sin siste oppdatering for de som bruker utviklerkanalen, og kom med byggenummeret opptil 22478.

Microsoft lanserte i dag en ny versjon fra Dev-kanalen til Insiders. Windows 11 Insider Preview Build 22478 er nå tilgjengelig via Windows Update-tjenesten. Den kommer fra RS_PRERELEASE-grenen, som ikke er knyttet til en spesifikk Windows-utgivelse. Slike bygg har alle endringene i blødende kant og viser også et skrivebordsvannmerke.

Bruk nattlys på musepekeren i Windows 10

Bruk nattlys på musepekeren i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 lar deg...

Les mer

Bruk nattlys på musepekeren i Windows 10

Bruk nattlys på musepekeren i Windows 10

Windows 10 lar deg aktivere nattlysmodus (tidligere kjent som blått lys) for å redusere belastnin...

Les mer

Microsoft ruller gradvis ut fargerike Windows 10-ikoner til innsidere

Microsoft ruller gradvis ut fargerike Windows 10-ikoner til innsidere

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSom du kanskje hus...

Les mer