Windows Tips & News

Microsoft Edge kan nå spore faneytelse og foreslå forbedringer

click fraud protection

Bortsett fra å legge til tvilsomme og kontroversielle trekk til sin nettleser jobber Microsoft med en rekke forbedringer av livskvalitet for Edge. Tross alt prøver selskapet hardt og går ut av sin vei for å konvertere hver bruker til Edge på hver enhet, uavhengig av operativsystem eller strømnivå. Den siste oppdateringen for Microsoft Edge Canary har gitt enda en ytelsesforsterkende funksjon som vil hjelpe nettleseren å operere på optimalt nivå uten å misbruke maskinvaren din.

Etter å ha installert Microsoft Edge Canary versjon 98.0.1093.0, oppdaget brukerne en ny «Performance detector»-bryter i innstillingene. Den ligger i System-delen under kategorien "Administrer ytelsen din". Microsoft har ennå ikke gitt offisiell dokumentasjon om den nye funksjonen, men den korte beskrivelsen gir en ganske klar forklaring.

Microsoft Edge ytelsesdetektor

Ytelsesdetektor i Microsoft Edge vil overvåke fanenes oppførsel. Den lar nettleseren oppdage ytelsesproblemer på åpne nettsider og gi ulike anbefalinger for å fikse disse problemene. Det ser ut til at Microsoft planlegger å slå det på for alle brukere

Beskrivelsen har også en "Les mer"-lenke som fører til en gammelt innlegg på det offisielle Windows Blogs-nettstedet. Der beskriver Microsoft hvordan Sleeping Tabs i Edge-nettleseren lar brukere spare ressurser og forbedre ytelsen. Vi antar at Microsoft vil at Edge skal oppdage "sultne" faner og vise brukere en melding om å aktivere Sleeping Tabs-funksjonene for å redusere RAM- og CPU-bruk.

For å fremheve ytelsesforbedrende funksjoner i Edge, har Microsoft også gitt nytt navn til "System"-delen i Edges innstillinger til "System og ytelse.”

Microsoft planlegger å sende Edge 98 til alle brukere i Stable-kanalen uken 3. februar 2021, men det er ingen garanti for om ytelsesdetektoren kommer til den stabile kanalen i Edge 98.

Outlook på iOS og Android viser nå integrerte annonser

Outlook på iOS og Android viser nå integrerte annonser

Microsoft har begynt å vise native annonser for gratis Outlook-brukere, det vil si for de som ikk...

Les mer

Windows 11 Build 25182 kan laste oppgavelinjen mye raskere

Windows 11 Build 25182 kan laste oppgavelinjen mye raskere

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft leter et...

Les mer

Firefox 104 kommer med kraftoptimaliseringer, raske handlinger og forbedringer av PDF-visning

Firefox 104 kommer med kraftoptimaliseringer, raske handlinger og forbedringer av PDF-visning

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMozilla har gitt u...

Les mer