Windows Tips & News

Office for Android mottok ny kortvisning

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

På Tech Community-forumene, Microsoft annonsert en oppdatering for den enhetlige Office-appen på Android som kombinerer Excel, Word, PowerPoint, Microsoft Lens og Sticky Notes i én enkelt app. Hovedhøydepunktet i den oppdateringen er en ny kortvisning kalt "Filkort".

Filkort er en moderne visning av dokumentene dine som gir mye nyttig informasjon uten å måtte åpne en fil. Den viser en innebygd forhåndsvisning, en person som delte filen med deg, og raske handlinger, for eksempel å laste ned eller dele filen. Filkort vil fungere med primære filformater i Office-appen. Du kan forhåndsvise Word-dokumenter, Excel-regneark, PowerPoint-presentasjoner og PDF-filer lagret i personlige OneDrive-kontoer og OneDrive for bedrifter. Merk at appen ikke støtter filkort for de lokale Word- og PDF-filene. Microsoft lover å levere den funksjonen i en fremtidig oppdatering.

Office App-filkort 1Office App-filkort 2

Hvis du vil prøve File Cars i Office-appen på Android, oppdaterer du programmet til versjon 16.0.14228.20138 eller nyere, og logg inn med Microsoft-kontoen din. Deretter trykker du på kort-knappen på Hjem-fanen for å bytte visninger og aktivere filkort. Hvis du foretrekker den klassiske listevisningen, lar Microsoft deg slå den på når som helst.

Microsoft ruller nå ut oppdateringen med filkort for Office-appen. Merk at selskapet vanligvis ruller ut nye funksjoner i «bølger» for å sikre stabilt arbeid og forhindre en mulig spredning av feil eller andre problemer. Det betyr mer stabil, men forsinket levering. Noen brukere får oppdateringen nå, mens andre vil motta den om en uke eller to. Du kan laste ned Office-appen for Android fra Google Play Store ved å bruke denne linken.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft Edge Chromium mottar en oppdatert passordavsløringsknapp

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Microsoft Edge Chromium løser problemet med verktøytips for mørkt tema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Microsoft Edge vil ikke lenger støtte ePub

Microsoft Edge vil ikke lenger støtte ePub

Som du kanskje allerede vet, klassikerenspartanskEdge-nettleseren inkluderer muligheten til å les...

Les mer