Windows Tips & News

Windows 10 sfc sjekk arkiver

click fraud protection

Slik legger du til SFC Scannow Context Menu i Windows 10.

De sfc /scannow kommandoen er en velkjent måte å gjøre en integritetssjekk av alle Windows 10-systemfiler. sfc.exe er System File Checker-verktøyet som kan være nyttig i mange scenarier og fikse ulike problemer med Windows 10. Du kan spare tid ved å legge til en spesiell kontekstmenyoppføring for å starte den direkte med ett klikk.

Hvis du møter dette problematiske problemet i Windows 10 hvor operativsystemet ikke starter i normal modus men starter i sikkermodus i stedet og klager over ventende reparasjonsoperasjoner, kan denne artikkelen hjelpe du. Når du prøver å kjøre SFC /scannow, rapporterer det at en systemreparasjon venter og ikke fortsetter. Her er hvordan du tilbakestiller den ventende systemreparasjonen og fortsetter normal oppstartsmodus.

De sfc /scannow kommandoen er en velkjent måte å gjøre en integritetssjekk av alle Windows 10-systemfiler. sfc.exe er System File Checker-verktøyet som kan være nyttig i mange scenarier og fikse ulike problemer med Windows 10. Hvis du av en eller annen grunn ikke klarer å starte opp i Windows 10, vet du kanskje ikke hvordan du kjører systemfilkontrollen. Heldigvis støtter sfc frakoblet skanning av en Windows-installasjon selv om den ikke starter ordentlig. Alt du trenger er et oppstartbart medium med Windows 10-oppsett, dvs. Windows 10 installasjons-DVD eller en

oppstartbar USB-pinne.

Microsoft sender Intel CPU-mikrokodeoppdateringer for å fikse sikkerhetsfeil

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har gitt...

Les mer

Windows 10 Slett nylige filarkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 Tøm arkiver for hyppige mapper

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer