Windows Tips & News

Last ned standard bakgrunnsbilde fra Windows 10 build 10147

click fraud protection

I den nye lekke versjonen 10147 av Windows 10, ble et nytt standard bakgrunnsbilde oppdaget av testere. Det er forskjellig fra alle bakgrunnsbilder vi så i tidligere utgitte bygg. Interesserte brukere kan laste den ned akkurat nå.

Windows 10 er veldig forskjellig fra tidligere Windows-versjoner. Etter Windows 8, som ikke hadde noen Start-meny, men hadde Start-skjermen, Windows 10 gjeninnført en startmeny men det er ikke den kjente Windows 7-menyen, men en ny, hybrid Start-meny som kombinerer Live-fliser med noen Windows 7-menyfunksjoner, selv om mange funksjoner er utelatt. Oppgavelinjen og Start-menyen fikk igjen gjennomsiktighet med uskarphet, og operativsystemet støtter endelig Virtuelle skrivebord som Linux og Mac OS X. Windows 10 er også den første Windows-versjonen som har Cortana, den digitale assistenten fra Windows Phone med stemmegjenkjenning for å søke informasjon fra nettet ved hjelp av Bing.

Det er mange andre GUI-endringer i Windows 10. Hver nye Windows-versjon har et sett med nye bakgrunnsbilder, og Windows 10 er ikke et unntak. Tidligere Windows 10-bygg kom med bakgrunnen til en snøkledd bakke som standard:

Windows 10 build 10147 har et nytt bakgrunnsbilde som har et hav og en dykker. Hvis du vil ha denne bakgrunnen, men ikke vil laste ned og installere den uoffisielle, lekke konstruksjonen, her kan du last ned standard bakgrunnsbilde fra Windows 10 build 10147. Det nye tapetet kommer som et vanlig bilde med en oppløsning på 1920 x 1200 og som et ekstra Ultra HD 4k bilde "img0-4K.jpg" som ligger i mappen

c:\windows\web\wallpaper\4k\Windows

Dens oppløsning er 2560 x 1600.

Du kan laste ned denne bakgrunnen her:

Last ned Windows 10 build 10147 standard bakgrunnsbilde

Hva synes du om denne tapeten? Liker du det? Hva er ditt favoritt Windows standard bakgrunnsbilde? Fortell oss i kommentarene.

Det nye Xbox-dashbordet er nå tilgjengelig for Xbox Series X|S og Xbox One

Det nye Xbox-dashbordet er nå tilgjengelig for Xbox Series X|S og Xbox One

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenXbox-teamet har av...

Les mer

Windows 11 Build 25967 (Canary) fjerner Cortana, legger til Innstillinger-hjemmesiden

Windows 11 Build 25967 (Canary) fjerner Cortana, legger til Innstillinger-hjemmesiden

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEn ny Canary Build...

Les mer

Microsoft planlegger å deaktivere NTLM-autentisering i Windows 11

Microsoft har gjort en kunngjøring om at NTLM-autentiseringsprotokollen vil bli deaktivert i Wind...

Les mer