Windows Tips & News

Microsoft har gitt ut Alarms and Clock-appen med Sun Valley-redesignet

click fraud protection

Microsoft er ferdig med å teste den nye Alarms and Clock-appen for Windows 10, og den ruller nå ut oppdateringen for alle brukere. Tidligere en ny versjon med det overhalte brukergrensesnittet var kun tilgjengelig for Windows Insiders.

Alarms and Clock-appen er det første Windows 10-aksjeprogrammet som mottas det lenge ryktede Sun Valley UI-redesignet bygd på WinUI 3.0. Med den siste oppdateringen kan brukere glede seg over mer moderne og flytende brukergrensesnittelementer, for eksempel avrundede hjørner, bedre animasjoner, ekstra akryleffekter, nye rullegardinlister, etc. Det er også nye timer- og alarmoppsett, en oppdatert verdensklokke, et litt finjustert stoppeklokkegrensesnitt og en redesignet navigasjon.

Med tillatelse fra @ChangeWindows

Totalt sett ser og føles Alarms and Clock-appen helt ny, og den er nå morsommere å bruke. Dessverre er det for øyeblikket den eneste lagerappen med det nye brukergrensesnittet. Bilder, kart og andre apper har allerede noen WinUI 3.0-elementer (for eksempel avrundede hjørner og oppdaterte menyer), men de forblir stort sett de samme uten store endringer.

Du trenger ikke vente på neste Windows 10-oppdatering for å bruke den nyeste versjonen av Alarms and Clock. Den rulles nå ut til alle brukere gjennom Microsoft Store, og du kan laste ned den siste utgivelsen ved å bruke denne linken.

Forvent flere betydelige UI-forbedringer senere i år når Microsoft sender den andre store oppdateringen for Windows 10. Den første oppdateringen som kommer om noen måneder inneholder ingen synlige endringer og føles som en vanlig kumulativ oppdatering. Den andre utgivelsen bør bringe tonnevis av visuelle endringer for å gjøre Windows 10 mer moderne og lik det som kommer med Windows 10X. Likevel har vi ingen offisiell bekreftelse fra Microsoft angående UI-oppgraderingen i Windows 10. Ifølge en rekke kilder vil selskapet kaste mer lys over planene sine de neste ukene.

Microsoft viser frem en ny Windows-logo med tonnevis av fargerike appikoner

Microsoft viser frem en ny Windows-logo med tonnevis av fargerike appikoner

Som du kanskje husker, jobber Microsoft for tiden med et sett med nye fargerike ikoner for Window...

Les mer

Slik åpner du WindowsApps-mappen i Windows 10

Slik åpner du WindowsApps-mappen i Windows 10

WindowsApps er en spesiell mappe der Windows 10 holder installerte apper fra butikken. Hvis du en...

Les mer

Windows 10 Build 15061 utgitt for Fast Ring Insiders

Windows 10 Build 15061 utgitt for Fast Ring Insiders

Legg igjen et svarMicrosoft lanserte i dag Windows 10 build 15061. Dette er det tredje Insider Pr...

Les mer