Windows Tips & News

Microsoft har lansert et bedre støttenettsted for Windows og Office

click fraud protection

Microsoft har introdusert et nytt nettsted som forener støtteartikler og feilsøkingsveiledninger for Microsoft 365 og Windows. Den nye ressursen løser noen av de langvarige problemene med Windows Update-historikksider, kumulative oppdateringer og Office-oppdateringer.

Det nye nettstedet inkluderer nå KB-numre i URL-en, slik at søkemotorer vil kunne indeksere dem raskere. Brukere vil kunne finne riktig støtteside ved å skrive inn KB-ID i søkeboksen på Google eller Bing, og gå direkte til den siden.

Microsoft har konsolidert support.office.com og support.microsoft.com til et samlet støttenettsted for å gjøre det enklere for deg å finne støtte- og feilsøkingsressurser for Microsoft 365. Som en del av dette arbeidet vil du se en rekke endringer og forbedringer av Windows-utgivelsesnotater, Windows-oppdateringshistorikksidene og relaterte informasjonsartikler. Bak kulissene vil vi også gjøre grunnleggende endringer – i formatering, brukergrensesnittet og typen metadata som er tilgjengelig.

I tillegg til forbedringene av URL-strukturen, er det en rekke forbedringer under panseret for å forbedre brukerinteraksjonen med den nye ressursen.

Sist men ikke minst er det knapper for å dele et KB-innlegg via sosiale nettverk. Noen brukere kan alltid være på utkikk etter dem.

Windows 10 Build 15063.877-arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 Build 15063.877 er ute med KB4057144

Windows 10 Build 15063.877 er ute med KB4057144

Legg igjen et svarMicrosoft ga i dag ut Windows 10 Build 15063.877 for den stabile grenen. Pakken...

Les mer

Skjul vanlige programgrupper fra Start-menyen i Windows 10

Skjul vanlige programgrupper fra Start-menyen i Windows 10

Hvordan skjule vanlige programgrupper fra Start-menyen i Windows 10Windows 10 kommer med en fulls...

Les mer