Windows Tips & News

Windows 10 språkinnstillinger Arkiv

click fraud protection

Som du kanskje allerede vet fra tidligere artikler, støtter Windows 10 endring av visningsspråk ved hjelp av språkpakker. Hvis du jobber med en lokalisert brukerkonto i Windows 10 som er morsmålet ditt, kan det hende du er det interessert i å lære hvilket språk som brukes for eldre apper som ikke støtter Unicode og hvordan du endrer den.

Som du kanskje allerede vet fra tidligere artikler, støtter Windows 10 endring av visningsspråk ved hjelp av språkpakker. Hvis du jobber med en lokalisert brukerkonto i Windows 10 som er morsmålet ditt, kan du være interessert i å lære hvilket språk som brukes for eldre apper som ikke støtter Unicode. Her er en rekke metoder du kan bruke.

Som du kanskje allerede vet fra tidligere artikler, støtter Windows 10 endring av visningsspråk ved hjelp av språkpakker. Hvis du jobber med en lokalisert brukerkonto i Windows 10, som er morsmålet ditt, vil du kanskje finne ut hva som er standard systemspråk for operativsystemet. Det er flere metoder for å finne denne informasjonen.

I Windows 10 er det mulig å kopiere dine tilpassede region- og språkinnstillinger fra din personlige brukerkonto til nye brukerkontoer og velkomstskjerm. Her er hvordan det kan gjøres.

I Windows 10 kan du endre visningsspråket. For eksempel, hvis du har en PC med en engelsk versjon av Windows 10, men morsmålet ditt ikke er engelsk, kan du konvertere operativsystemet til ditt morsmål uten å installere på nytt. Her er hvordan.

Windows 10 kommer med et "gjenforestilt" språkinnstillinger-grensesnitt i det moderne kontrollpanelet, Innstillinger-appen. For en bruker som har migrert til Windows 10 fra Windows 8 eller Windows 7, kan det nye brukergrensesnittet se veldig forvirrende ut. Til og med noen avanserte brukere har hatt problemer med å konfigurere språkinnstillinger og har spurt meg om hjelp da de flyttet til Windows 10. Så i dag skal vi se hvordan du legger til eller fjerner flere språk i Windows 10.

Hvis du oppgraderte til Windows 10 direkte fra Windows 7, kan de nye språkalternativene se merkelige ut for deg. I likhet med Windows 8, kommer Windows 10 med et "re-imagined" språkinnstillinger-grensesnitt i kontrollpanelet. De mest bemerkelsesverdige endringene er gjort i måten brukere bytter inndataspråk på og til språklinjen. Til og med noen avanserte brukere har hatt problemer med å konfigurere språkinnstillinger og har spurt meg om hjelp da de flyttet til Windows 10. Så i dag vil jeg dele flere tips for å gjøre livet ditt med å konfigurere språk på Windows 10 enklere.

Last ned 171 Windows Spotlight-bilder fra Windows 10

Last ned 171 Windows Spotlight-bilder fra Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 har en ...

Les mer

Windows 10 vil snart tillate deg å bruke Spotlight som skrivebordsbakgrunn

Windows 10 vil snart tillate deg å bruke Spotlight som skrivebordsbakgrunn

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 har Spo...

Les mer

Windows 10 Jubileumsoppdatering viser stedsopprinnelse for Spotlight-bilder

Windows 10 Jubileumsoppdatering viser stedsopprinnelse for Spotlight-bilder

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMed de siste endri...

Les mer