Windows Tips & News

Cloud Gaming Beta er nå tilgjengelig i Xbox-appen for Windows

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft fortsetter å utvide tilgjengeligheten til sin spillstrømmetjeneste, Project xCloud, til flere plattformer og brukere. Etter å ha brakt tjenesten til iOS, gjør Microsoft xCloud tilgjengelig i Xbox-appen for Windows i et forsøk på å "gjøre spill tilgjengelig for alle spillere rundt om i verden" eller 22 land å være nøyaktig.

Annonse

Overflatekontroller jordet
Bildekreditt: Microsoft

Prosjekt xCloud for Windows er ikke offentlig tilgjengelig for alle som Microsoft fortsetter å teste tjenesten ved hjelp av tusenvis av Xbox Insiders. Det betyr at du må delta i Xbox Insider-programmet og ha et gyldig Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.

Med Project xCloud kan du gjøre bokstavelig talt hvilken som helst datamaskin til en kraftig spillmaskin som strømmer Xbox-spill fra Microsofts skyer til deg uten å laste ned titalls gigabyte med data. Den var tidligere tilgjengelig på mobil og fungerer nå også på PC-er.

Hvis du ikke er en Xbox Insider, men ønsker å delta i offentlig testing av xCloud på Windows, kan du registrere deg for "Windows Gaming" i Xbox Insider-appen. Du kan laste den ned fra Microsoft Store

ved å bruke denne linken. Husk at du må bo i en av 22 støttede land og har Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet.

For å komme i gang med Project xCloud i Xbox-appen på Windows, må du koble til en kompatibel gamepad ved hjelp av Bluetooth eller USB, deretter starte appen og klikke på "Cloud Games"-knappen. Du kan også sjekke informasjon om gamepaden og Internett, koble til andre mennesker og spille flerspillerspill med andre plattformer eller xCloud-brukere.

I tillegg til å gi tilgang til xCloud, bringer den oppdaterte Xbox-appen for Windows endelig tilbake lokal strømming. Den lar deg streame spill fra din lokale Xbox-konsoll til en Windows 10-PC. Denne funksjonen vil komme godt med i tilfelle noen holder på med en TV i stuen din og du desperat trenger å spille en Microsoft Flight Simulator eller et annet spill.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Vivaldi 3.3 introduserer pausemodus, private vindu-temaer og mer

Vivaldi 3.3 introduserer pausemodus, private vindu-temaer og mer

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenVivaldi 3.3 kommer...

Les mer

Vivaldi tillater tilpasning av menyer (Snapshot 1921.3)

Vivaldi tillater tilpasning av menyer (Snapshot 1921.3)

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEt nytt øyeblikksb...

Les mer

Telegram Desktop hurtigtaster Arkiv

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer