Windows Tips & News

Windows 10 Cloud Clipboard-arkiver

click fraud protection

Slik deaktiverer du utklippstavlesynkronisering på tvers av enheter i Windows 10 med gruppepolicy

Nylige versjoner av Windows 10 kommer med en ny funksjon for utklippstavlehistorikk. Den implementerer en skydrevet utklippstavle, som gjør det mulig å synkronisere innholdet i utklippstavlen og historikken på tvers av enheter du bruker med Microsoft-kontoen din. Systemadministratorer og brukere som ikke finner bruk for Clipboard Sync Across Devices-funksjonen, vil kanskje tvinge den til å deaktivere den. Dette er hvordan.

Nylige versjoner av Windows 10 kommer med en ny funksjon for utklippstavlehistorikk. Den implementerer en skydrevet utklippstavle, som gjør det mulig å synkronisere innholdet i utklippstavlen og historikken på tvers av enheter du bruker med Microsoft-kontoen din. Ved å legge til en spesiell kontekstmeny, vil du raskt kunne aktivere eller deaktivere den.

Nylige versjoner av Windows 10 kommer med en ny funksjon for utklippstavlehistorikk. Den implementerer en skydrevet utklippstavle, som gjør det mulig å synkronisere innholdet i utklippstavlen og historikken på tvers av enheter du bruker med Microsoft-kontoen din. Det er mulig å feste eller løsne visse elementer i utklippstavlehistorikken til utklippstavlehistorikken (Win + V). Her er to metoder du kan bruke.

Slik sletter du utklippstavlehistorikk i Windows 10.

Windows 10 kommer med en ny Clipboard History-funksjon. Den implementerer en skydrevet utklippstavle, som gjør det mulig å synkronisere innholdet i utklippstavlen og historikken på tvers av enheter du bruker med Microsoft-kontoen din. Det er mulig å tømme utklippstavlehistorikken i Windows 10 uten å bruke tredjepartsverktøy.

Nylige versjoner av Windows 10 kommer med en ny funksjon for utklippstavlehistorikk. Den implementerer en skydrevet utklippstavle, som gjør det mulig å synkronisere innholdet i utklippstavlen og historikken på tvers av enheter du bruker med Microsoft-kontoen din. Dette innlegget forklarer hvordan du aktiverer denne nyttige funksjonen.

Slik kan du aktivere eller deaktivere utklippstavlehistorikk i Windows 10.

Cloud Clipboard er en av funksjonene som ikke var inkludert i Windows 10 Fall Creators Update. Det er en spesiell funksjon for å synkronisere utklippstavleinnhold på tvers av alle enhetene dine som er koblet til Microsoft-kontoen din. Den er tilgjengelig i Windows 10 fra og med Windows 10 build 17666. Her er hvordan du aktiverer eller deaktiverer det.

Cloud Clipboard er en av funksjonene som ikke var inkludert i Windows 10 Fall Creators Update. Det er en spesiell funksjon for å synkronisere utklippstavleinnhold på tvers av alle enhetene dine som er koblet til Microsoft-kontoen din. Den drives av deres Cloud-infrastruktur og bruker de samme teknologiene som gjorde det mulig få innstillingene dine synkronisert på tvers av enhetene dine, og filene dine gjøres tilgjengelige overalt med OneDrive.

Cloud Clipboard er en av funksjonene som ikke var inkludert i Windows 10 Fall Creators Update. Det er en spesiell funksjon for å synkronisere utklippstavleinnhold på tvers av alle enhetene dine som er koblet til Microsoft-kontoen din. Den drives av deres Cloud-infrastruktur og bruker de samme teknologiene som gjorde det mulig få innstillingene dine synkronisert på tvers av enhetene dine, og filene dine gjøres tilgjengelige overalt med OneDrive. Cloud Clipboard dukket opp i den nylig utgitte build 17004.

OBS: Windows 7 kan oppgraderes til Windows 10 automatisk

OBS: Windows 7 kan oppgraderes til Windows 10 automatisk

3 svarMange Reddit-brukere møtte en uventet oppførsel fra Windows Update da den plutselig startet...

Les mer

Last ned Windows 10 Build 17758 offisielle ISO-bilder

Last ned Windows 10 Build 17758 offisielle ISO-bilder

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har i da...

Les mer

Windows 10 Build 17760 utgitt (rask ring)

Windows 10 Build 17760 utgitt (rask ring)

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 Build 1...

Les mer