Windows Tips & News

Surf-spillet er nå tilgjengelig i Edge stabil på Android

click fraud protection

2. september 2021 har Microsoft lagt Surf-spillet til Canary-versjonen av Edge for Android. I dag kunngjorde Edge-teamet at spillet nå er tilgjengelig i den stabile versjonen av nettleseren.

De Surfe spill, er et offline underholdningsalternativ i Edge hvor du har en sjanse til å sykle på et surfebrett med forskjellige karakterer, plukke opp boostere, unngå hindringer og sette høye poengsummer. For å begynne å spille er alt du trenger å gjøre å besøke edge://surf URL-er. Google Chrome har et lignende innebygd spill, kalt Dino, selv om det er mye mer primitivt sammenlignet med Surf.

Fram til i dag var Surf-spillet kun tilgjengelig for Edge Canary på Android-mobilenheter. De offisiell Microsoft Edge Twitter-konto har annonsert Surf for Android-smarttelefoner på den stabile Edge-versjonen. For å prøve spillet, last ned Microsoft Edge Canary fra Google Play Store. Oppdater appen, og åpne deretter edge://surf.

Per nå er Edge Surf bare tilgjengelig på Android-smarttelefoner. Microsoft sier det er på vei til iOS, og vil lande i det ganske snart.

Støtt oss

Winaero er veldig avhengig av din støtte. Du kan hjelpe nettstedet med å fortsette å gi deg interessant og nyttig innhold og programvare ved å bruke disse alternativene:

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Windows 10 Build 18980 (20H1, Fast Ring) med New Cortana og WSL2 for ARM64

Windows 10 Build 18980 (20H1, Fast Ring) med New Cortana og WSL2 for ARM64

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft lanserer...

Les mer

Last ned Tilbakestill Windows 10-søkefunksjonen med PowerShell

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Hvordan redigere vertsfilen i Windows 10

Hvordan redigere vertsfilen i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenHver Windows-versj...

Les mer