Windows Tips & News

Edge Stable med innebygd Apple M1-støtte er nå tilgjengelig

click fraud protection

Det tok ikke lang tid før Microsoft lanserte en innebygd Apple M1-versjon av Edge-nettleseren. Hvis du prøver å installere den stabile versjonen av Microsoft Edge på din nye MacBook Air, MacBook Pro eller Mac mini, vil installasjonsprogrammet be deg velge mellom "Mac med Intel-brikke" og "Mac med Apple chip».


Den offisielle Edge-twitterkontoen kunngjorde i dag endringen.

Vi har gode nyheter for M1 Mac-brukere denne tirsdag ettermiddag! Microsoft Edge Stable er nå tilgjengelig for M1 Mac-enheter. ‍‍

— Microsoft Edge Dev (@MSEdgeDev) 3. februar 2021

Å være en innebygd app for MacBooks med en ARM-prosessor betyr at Edge ikke trenger å kjøre koden gjennom et emuleringslag lenger. Dette forbedrer ytelsen og effektiviteten betydelig, og gjør nettleseren mye enklere og morsommere å bruke.

Tidligere, Edge var tilgjengelig for Apple Silicon-enheter i forhåndsvisning. Nå er alle app-grener vert for native binærfiler som er kompatible med den nyeste Apple-maskinvaren.

Med den siste utgivelsen av Edge for M1, slutter Microsofts nettleser seg til listen over M1-optimaliserte apper for macOS. Den inkluderer Chrome, Office-apper fra Microsoft, populær bilderedigeringsprogramvare fra Affinity og mange flere. De første brukerne rapporterer at Microsoft Edge for M1-baserte Mac-er fungerer like bra som enhver annen optimalisert nettleser. Du kan laste ned Edge for macOS fra den offisielle nettsiden.

Skaff deg Microsoft Edge

For øyeblikket støtter Microsoft Edge de fleste moderne plattformer. Den er tilgjengelig på Windows 10 (inkludert VÆPNE), 8.1, 8, 7, macOS (nå inkludert ARM), iOS, Android og Linux. Bare vær oppmerksom på at sistnevnte fortsatt er i sin spede begynnelse, og det er for øyeblikket ingen stabil versjon tilgjengelig. Når det gjelder klassisk Edge Legacy, er den på vei ut av Windows 10.

Du kan den stabile appversjonen her:

Last ned Microsoft Edge

For forhåndsversjoner bruker Microsoft for tiden tre kanaler for å levere oppdateringer til Edge Insiders. Canary-kanalen mottar oppdateringer daglig (unntatt lørdag og søndag), Dev-kanalen får oppdateringer ukentlig, og betakanalen oppdateres hver 6. uke.

Appen kan lastes ned fra nettsted for innsidere.

Windows 10 Build 19041 (20H1, raske og langsomme ringer)

Windows 10 Build 19041 (20H1, raske og langsomme ringer)

Microsoft lanserer nå en ny 20H1-konstruksjon til innsidere i de raske og langsomme ringene. Den ...

Les mer

Windows 10 Build 19041 (20H1, raske og langsomme ringer)

Windows 10 Build 19041 (20H1, raske og langsomme ringer)

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft lanserer...

Les mer

Windows 10 Build 16251 er ute for Windows Insiders

Windows 10 Build 16251 er ute for Windows Insiders

Microsoft lanserte i dag nok en Windows 10 Insider Preview-versjon. Windows 10 build 16251 som re...

Les mer