Windows Tips & News

Legg til element-avmerkingsbokser kontekstmeny i Windows 10

click fraud protection

Du kan legge til Avmerkingsbokser for element kommandoen til kontekstmenyen i Filutforsker for å aktivere eller deaktivere avmerkingsbokser for å velge filer i Filutforsker. Kommandoen vil være tilgjengelig i en mappes kontekstmeny og i kontekstmenyen til mappebakgrunnen (det hvite området). Her er hvordan du kan gjøre dette.

Når avmerkingsbokser er aktivert, kan du velge flere elementer i Filutforsker ved å holde musepekeren over en fil eller en mappe, slik at avmerkingsboksen blir synlig for å velge eller oppheve merket.

Med en enkel registerjustering kan kommandoen Item Check Boxes legges til kontekstmenyen i Filutforsker. Det vil være synlig i kontekstmenyen til mappene og mappebakgrunnene. Når du har tatt i bruk justeringen, trenger du ikke bruke båndet eller dialogboksen Mappealternativer for å aktivere eller deaktivere avmerkingsbokser. I stedet kan du bytte synligheten til avmerkingsbokser direkte fra hurtigmenyen.

For å legge til elementavmerkingsbokser kontekstmeny i Windows 10, gjør følgende.

Bruk registerjusteringen som er oppført nedenfor. Lim inn innholdet i Notisblokk og lagre som en *.reg-fil.

Windows Registerredigering versjon 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\\shell\Windows. Avmerkingsbokser for utvalg] "CommandStateSync"="" "Description"="@shell32.dll,-37589" "ExplorerCommandHandler"="{56a91da5-5051-49f5-8d23-1f050a63e966}" "MUIVerb"="@shell32.dll,-37588" [HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\Windows. Avmerkingsbokser for utvalg] "CommandStateSync"="" "Description"="@shell32.dll,-37589" "ExplorerCommandHandler"="{56a91da5-5051-49f5-8d23-1f050a63e966}" "MUIVerb"="@shell32.dll,-37588"

n Notisblokk, trykk Ctrl + S eller utfør Fil - Lagre-elementet i Fil-menyen. Dette åpner dialogboksen Lagre. Der skriver du eller kopierer og limer inn navnet "item check boxes.reg" inkludert anførselstegn. Doble anførselstegn er viktig for å sikre at filen får filtypen "*.reg" og ikke *.reg.txt. Du kan lagre filen på et hvilket som helst sted, for eksempel kan du legge den i skrivebordsmappen.Dobbeltklikk på filen du opprettet, bekreft importoperasjonen og du er ferdig!

Nå kan du høyreklikke i det tomme hvite området i hvilken som helst mappe og velge Avmerkingsbokser for element for å endre deres synlighet.

For å forstå hvordan denne justeringen fungerer, se min forrige artikkel hvor jeg forklarte hvordan du legger til en hvilken som helst båndkommando til kontekstmenyen i Windows 10. Se

Slik legger du til en båndkommando til høyreklikkmenyen i Windows 10

Kort sagt, alle båndkommandoene er lagret under denne registernøkkelen

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell

Du kan eksportere ønsket kommando og endre den eksporterte *.Reg for å legge den til kontekstmenyen til filer, mapper eller et hvilket som helst annet objekt som er synlig i Filutforsker.

For å spare tid laget jeg registerfiler som er klare til bruk. Du kan laste dem ned her:

Last ned registerfiler

Alternativt kan du bruke Context Menu Tuner. Det lar deg legge til en hvilken som helst båndkommando til kontekstmenyen.

Velg "Elementavmerkingsbokser" i listen over tilgjengelige kommandoer, velg "Mappe" på høyre side og klikk på "Legg til"-knappen. Se skjermbildet ovenfor. Du får appen her:

Last ned Context Menu Tuner

Gjør dette for alle gjeldende elementer

Gjør dette for alle gjeldende elementer

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenNår du kopierer el...

Les mer

Slik deaktiverer du PC-høyttalerpipelyd i Windows 10

Slik deaktiverer du PC-høyttalerpipelyd i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenPå moderne PC-er e...

Les mer

Cortana kan ikke lenger gjenkjenne musikk

Cortana kan ikke lenger gjenkjenne musikk

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen31. desember 2017 ...

Les mer