Windows Tips & News

Samsung forbereder tre nye apper for Windows 10

click fraud protection

I tillegg til flere pene funksjoner tilgjengelig eksklusivt for Samsung-telefoner i Your Phone-appen, Samsung forbereder flere apper for Windows 10-enheter. Aggiornamenti Lumia oppdaget tre kommende apper på Microsoft Store fra den koreanske smarttelefonprodusenten: Samsung Free, Quick Share og Samsung O.

Samsung gratis

Samsung Free lar brukere bla gjennom TV-kanaler og programmer fra Samsung TV Plus, lese nyheter fra forskjellige kilder og spille gratis spill som ikke krever nedlasting. Samsung Free er tidligere kjent som Samsung daglig, som er tilgjengelig på Samsung-smarttelefoner med One UI 3.0-oppdatering eller nyere. Snart vil denne tjenesten også være tilgjengelig på Windows 10.

Rask deling

Quick Share er en app for å overføre filer mellom smarttelefoner og datamaskiner ved hjelp av Wi-Fi Direct eller Bluetooth. Den støtter Windows 10 og Samsung-smarttelefoner med One UI 2.0 eller nyere. Vurder det som Samsungs variant av AirDrop for Android og Windows 10.

Samsung O

Når det gjelder Samsung O, er det uklart hva appen gjør. Den nåværende versjonen av programvaren kommer med en splash-skjerm som er identisk med Samsung Free, men med en "Samsung O kommer snart"-melding. Aggiornamenti Lumia hevder at denne appen vil debutere sammen med Samsung Free og Quick Share, men det er ingen informasjon om hva Samsung O betyr, og heller ikke når disse appene vil være tilgjengelige for alle brukere.

Samsung Free-, Quick Share- og Samsung O-apper er kanskje bare tilgjengelige på Samsung bærbare datamaskiner og nettbrett med Windows 10, men Samsung kan også gi dem ut for alle Windows 10-datamaskiner. På grunn av ingen offisiell bekreftelse fra Samsung, bør du vurdere denne informasjonen som rent spekulativ.

De siste kumulative oppdateringene for Windows 10 og 11 bryter EdgeDeflector

De siste kumulative oppdateringene for Windows 10 og 11 bryter EdgeDeflector

Forrige måned ga Microsoft ut en vanlig Windows 11-forhåndsvisning med alle slags endringer og re...

Les mer

Windows 11 Build 22523 er tilgjengelig for Insiders i Dev-kanalen med ISO-bilder

Windows 11 Build 22523 er tilgjengelig for Insiders i Dev-kanalen med ISO-bilder

Microsoft lanserte i dag en ny Insider Preview-bygg til Dev Channel Insiders. Oppdateringen er Wi...

Les mer

Kontrollpanel i Windows 11 kan ikke lenger avinstallere apper og oppdateringer

Kontrollpanel i Windows 11 kan ikke lenger avinstallere apper og oppdateringer

Hvis du pleide å avinstallere apper og oppdateringer i Windows ved å bruke det klassiske kontroll...

Les mer