Windows Tips & News

Windows 10 spillmodusarkiver

click fraud protection

Nylige Windows 10-bygg inkluderer en ny funksjon for spillere. Det kalles "fullskjermoptimaliseringer". Når den er aktivert, lar den operativsystemet optimalisere ytelsen til spill og apper når de kjører i fullskjermmodus. Noen brukere har imidlertid lagt merke til at denne optimaliseringen kanskje ikke fungerer som den skal og ikke forbedrer ytelsen til appen som forventet. Hvis du får bivirkninger som ytelsestreff for spillene dine med denne funksjonen aktivert, kan du prøve å deaktivere den.

Som du kanskje allerede vet, inkluderer Windows 10 en spesiell spillmodusfunksjon, som øker spillytelsen for noen spill under visse omstendigheter. Med nylige oppdateringer er det nå mulig å tilbakestille spillmodus raskt. Dette er nyttig når funksjonen ikke fungerer som forventet.

Som du kanskje allerede vet, inkluderer Windows 10 Creators Update en spesiell spillmodusfunksjon, som øker spillytelsen for noen spill under visse omstendigheter. Det er noen smarte forbedringer på vei til denne funksjonen i nær fremtid.

I Windows 10 kan du deaktivere eller aktivere spesielle Game Mode-varsler. De vil informere deg om at spillmodus brukes på spillet du spiller, eller at det er deaktivert. La oss se hvordan du kontrollerer dem.

Som du kanskje allerede vet, vil Windows 10 Creators Update inkludere en spesiell spillmodus, som øker spillytelsen. Microsoft har forklart i detalj hva det er og hvordan du aktiverer det.

I går kom Microsoft med en offisiell kunngjøring om en ny spillmodusfunksjon i Windows 10. Kunngjøringen inkluderer kommende spillfunksjoner i Windows 10 og Xbox One.

En ny hemmelig funksjon i den nylig lekkede Windows 10 Creators Update build 14997 ble oppdaget i dag. Den kommende store oppdateringen til Windows 10 får en spesiell spillmodus for å øke spillytelsen og gi den beste opplevelsen for spillere.

Google Chrome Ny innstillingssidearkiv

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Hindre Cortana fra å få tilgang til plassering i Windows 10

Hindre Cortana fra å få tilgang til plassering i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenCortana er en virt...

Les mer

Endre nettsøkemotor for Cortana i Windows 10

Endre nettsøkemotor for Cortana i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSom standard utfør...

Les mer