Windows Tips & News

Microsoft ertet en ny 'Media Player'-app for Windows 11

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

I tillegg til å fikse feil og avgrense eksisterende funksjoner i Windows 11 som forberedelse til offentlig lansering 5. oktober, jobber Microsoft med å oppdatere lagerapper med nye design og funksjoner. Selskapet har allerede sluppet nye versjoner av Snipping Tool, Alarmer, Paint, Mail og Kalender, Kalkulator og andre apper. Det ser ut til at Microsoft også forbereder en annen applikasjon kalt "Media Player."

Annonse

En ny «Media Player»-app dukket kort opp under den siste episoden av Windows Insiders Podcast (video på YouTube er ikke lenger tilgjengelig). Det er ingen informasjon om det er et nytt frittstående program eller en større oppgradering for den eksisterende film- og TV-appen, som ikke har fått mye kjærlighet fra utviklere siden 2017. Noen vil kanskje også spekulere i at Microsoft planlegger å oppgradere den klassiske Windows Media Player-appen, men det er ingen solid bevis for å tro på slike påstander.

Windows 11 Media Player
En ny mediespiller-app, oppdaget av Nyeste Windows

Et skjermbilde fra en video avslører ikke mange detaljer om applikasjonen. Vi kan bare se et nytt ikon, nytt navn og redesignede spillerkontroller med muligheten til å blande en spilleliste. Teaser-videoer fra Panos Panay inneholder også Media Player-ikonet, som ytterligere støtter det faktum at Microsoft er i ferd med å lansere en ny videospiller for Windows 11.

I tilfelle du gikk glipp av det, slapp Microsoft i går en redesignet klassisk maling til Windows Insiders i Dev-kanalen. Den nye versjonen inneholder mange visuelle endringer og Windows 11-lignende designdeler. Likevel mangler noen av de lovede funksjonene, som støtte for mørkt tema og forbedrede dialogbokser. Microsoft lover å fikse det i kommende oppdateringer. Det er fortsatt ukjent om den første utgivelsen av Windows 11 vil inneholde de oppdaterte aksjeappene som Windows-innsidere for øyeblikket tester.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Kumulative oppdateringer for Windows 10, 13. april 2021

Kumulative oppdateringer for Windows 10, 13. april 2021

2 svarDagens Patch Tuesday brakte en rekke kumulative oppdateringer til Windows 10 versjon 20H2 o...

Les mer

Fjern nylige bilder i MS Paint på Windows 10

Fjern nylige bilder i MS Paint på Windows 10

Slik fjerner du nylige bilder i MS Paint på Windows 10. Du kan fjerne individuelle elementer elle...

Les mer

Alt du trenger å vite om Firefox 45

Alt du trenger å vite om Firefox 45

Firefox 45 er ute for stasjonære PC-er og for Android. Denne utgivelsen vil ha langsiktig støtte ...

Les mer