Windows Tips & News

Immersive Reader i Microsoft Edge støtter nå Wikipedia

click fraud protection

Google Chrome og Microsoft Edge bruker mye delt kode takket være det underliggende Chromium-prosjektet, men sistnevnte tilbyr flere spennende og unike funksjoner. The Immersive Reader er et av verktøyene som skiller Edge fra mainstream-konkurransen. Det lar brukere tilpasse leseopplevelsen og gjøre den mer tilgjengelig. Microsoft forbedrer kontinuerlig Immersive Reader og legger til nye funksjoner. Dessuten forbedrer det aktivt kompatibiliteten med forskjellige nettsteder. Wikipedia er det siste slike tillegg.

Nå kan du lese mer enn 55 millioner Wikipedia-artikler i Immersive Reader. Til aktivere denne modusen, klikk på bok- og høyttalerknappen i adressefeltet.

Med Immersive Reader aktivert kan du tilpasse leseopplevelsen ved å endre font, skriftstørrelse, avstand, bakgrunnsfarge osv. Du kan også bla gjennom en innholdsfortegnelse og raskt hoppe til en annen del av artikkelen. Hvis en side inneholder en tabell, vil Microsoft Edge skjule den som standard for å beholde bare de første radene. Brukere kan vise en fullstendig tabell ved å klikke på "Vis mer-knappen."

Den oppdaterte Immersive Reader er nå tilgjengelig i alle Microsoft Edge-kanaler. Microsoft ruller for tiden ut denne funksjonen, så det kan ta en stund før den når alle brukere. Du kan sjekke om Microsoft Edge mottok Wikipedia-støtte for Immersive Reader ved å åpne nettsiden og sjekke adressefeltets høyre side.

Du kan lære mer om de siste forbedringene til Immersive Reader på Tech Community-forumet. Du kan også lese om de siste endringene i Edge 89, for eksempel vertikale faner, sovefaner, oppstartsboost og andre. Alle disse funksjonene er nå tilgjengelige globalt, med flere på vei.

Vær oppmerksom på at Microsoft er det avslutter Edge Legacy-støtte i dag, så sørg for å flytte til den nyeste Edge Chromium. Å koble nettleseren fra Windows 10 og bytte til Chromium økte utviklingshastigheten betydelig. Det åpnet også døren for Edge til forskjellige plattformer. I dag er den moderne Microsoft Edge-nettleseren tilgjengelig på Windows 7, 8, 8.1, 10, macOS og til og med Linux.

Mount Rainier temapakke Arkiv

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Systemkrav for Windows 8.1 og nye funksjoner

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI dag er dagen for...

Les mer

Hvordan reparere Windows Update i Windows 8.1 hvis det ikke fungerer som det skal

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEtter en feilaktig...

Les mer