Windows Tips & News

Microsoft bringer Define-funksjonen til alle nettsider i Edge Canary

click fraud protection

Tidligere i år brakte Microsoft til Edge Chromium en av de tidligere tilgjengelige Edge Legacy-funksjonene kalt "Define". Den lar deg finne definisjoner for et hvilket som helst ord på en nettside eller PDF-dokument. I utgangspunktet den funksjonen var begrenset til kun PDF-dokumenter. Nå fungerer det på alle nettsider.

Word-definisjon i Microsoft Edge henter data fra Bing. Den viser et lite vindu med en kort forklaring av ordet, pluss litt tilleggsinformasjon, for eksempel synonymer. Andre operativsystemer, som iOS og macOS, har innebygde ordbøker som lar deg få definisjoner for et hvilket som helst ord i operativsystemet. Windows 10 tilbyr ikke en lignende løsning, men du kan i det minste nå definere ord i Microsoft Edge uten tredjepartsutvidelser.

«Define» er nå tilgjengelig for en undergruppe av Edge Insiders i Canary-kanalen. Du kan få tilgang til denne funksjonen fra den vanlige kontekstmenyen og nye minimenyer som er nå tilgjengelig på nettsider. Både "Definer" og nye minimenyer er en del av Controlled Feature Rollout. Det betyr at ikke alle brukere får nye funksjoner selv med den nyeste Microsoft Edge-versjonen.

Hvis du trenger orddefinisjonsfunksjonen for Microsoft Edge akkurat nå, kan du bruke forskjellige tredjeparter utvidelser fra Chrome Nettmarked (Adict eller Dictionary Anywhere) som ofte tilbyr mer tilpasning alternativer. Likevel, for en tilfeldig bruker, vil den innebygde Edge-ordboken gi mer enn nok informasjon. Dessverre er det ingen informasjon om når «Define» vil være tilgjengelig for alle brukere i Edge Canary eller andre kanaler.

Bortsett fra forskjellige leseverktøy, tilbyr Microsoft Edge et spesielt Math Solver-panel. Den er tilgjengelig i alle Edge-versjoner, men du må aktivere et dedikert eksperimentelt flagg i edge://flags. Du kan lære hvordan aktivere Math Solver i Microsoft Edge her.

Tilbakestill og avregistrer WSL Linux Distro i Windows 10

Tilbakestill og avregistrer WSL Linux Distro i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI Windows 10 kan d...

Les mer

Nytt berøringstastatur i Windows 10 Fall Creators Update

Nytt berøringstastatur i Windows 10 Fall Creators Update

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 Fall Cr...

Les mer

Deaktiver Power Throttling i Windows 10

Deaktiver Power Throttling i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenFor et par dager s...

Les mer