Windows Tips & News

PDF Mini-meny i Edge har mottatt en ny Define-kommando

click fraud protection

Microsoft fortsetter å forbedre den nylig introduserte minimenyen i PDF-leseren til Edge-nettleseren. Dagens oppdatering brakte et ekstra element til den menyen som lar deg raskt finne en orddefinisjon for det som er valgt for øyeblikket.

Her er hvordan det skal fungere.

Definer-elementet i PDF-minimenyen til Microsoft Edge

Først må du velge litt tekst i et PDF-dokument. De minimeny vil vises, og den vil inkludere en ny oppføring, Definere. Når du klikker på den, vil den åpne en liten utfoldelse med en kort ordbeskrivelse for å hjelpe deg å forstå betydningen.

Men for øyeblikket fungerer ikke dette. Det er et arbeid som pågår, så det klarer ikke å vise definisjoner for de fleste ordene jeg har prøvd. Men det er i stand til å vise litt informasjon i sidefeltet. Noen ganger åpner den sidefeltet direkte med søkeresultatene knyttet til det valgte ordet.

Denne funksjonen bruker Bing for å finne en definisjon for utvalget. Når den var i sidefeltet, prøvde den også å vise et beskrivende bilde for ordet, noe vi har allerede sett i Microsoft Edge med funksjonen Picture Dictionary.

Noen av enhetene våre har ikke mottatt det nye menyelementet ennå, så det må være under en kontrollert utrulling. Microsoft lærer brukernes reaksjon på denne endringen, så den kan eller ikke blir tilgjengelig for flere brukere.

Vi ser denne endringen i Canary- og Dev-byggene til Microsoft Edge. Så hvis du er en Edge Insider, er det en sjanse for at du også har det i nettleseren din. Du kan sjekke det ved å åpne en PDF-fil i den innebygde leseren, og velg litt tekst for å se minimenyen. Den inkluderer bare noen få elementer, kopier, marker, legg til kommentarer og "flere handlinger" som åpner hele menyen. De Definere kommandoen er ny på denne listen. Den er for øyeblikket tilgjengelig i Edge Canary og Edge Dev for alle brukere.

Hvordan se om prosessen er 32-bits på Detaljer-fanen i Task Manager

Hvordan se om prosessen er 32-bits på Detaljer-fanen i Task Manager

4 svarWindows 10 kommer med en Task Manager som ligner på Windows 8 og radikalt forskjellig fra d...

Les mer

Hvorfor mange Svchost.exe kjører i Windows 10 Creators Update

Hvorfor mange Svchost.exe kjører i Windows 10 Creators Update

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenNår du åpner fanen...

Les mer

Last ned Move Libraries over denne PC-en i Windows 10

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer