Windows Tips & News

Microsoft aktiverer Tab Thumbnail Previews i Edge som standard

click fraud protection

Hvis du følger Edge-utvikling, husker du kanskje at nettleseren støtter forhåndsvisninger av miniatyrbilder. Funksjonen var skjult bak et flagg og ikke aktivert i den stabile utgaven av Edge, men nå er den aktivert som standard i Dev-versjonen av nettleseren.

Funksjonen heter «Tab Hover Cards Preview», og det var den introdusert i Google Chrome 78. Siden nettlesere deler den felles basen til Chromium-prosjektet, har de mange lignende funksjoner. Forhåndsvisninger av faneminiatyrer er en av dem.

Denne oppførselen kontrolleres av edge://flags/#tab-hover-cards flagg. I Dev-versjonen av Microsoft Edge-fanen er imidlertid forhåndsvisninger av miniatyrbilder nå aktivert som standard. Funksjonen støtter både horisontale og vertikale faneoppsett. Når du holder musepekeren over en fane i Microsoft Edge, viser nettleseren et miniatyrbilde av fanen under musepekeren.

Det er også verdt å nevne at den klassiske "legacy" Edge-appfanen har det samme alternativet for forhåndsvisning av miniatyrbilder. Det er aktivert som standard, men kan være det deaktivert på forespørsel.

Så Microsoft er i ferd med å bringe alle funksjonene til Edge-arven til sin etterfølger. Det er usannsynlig at selskapet vil legge til et alternativ til nettleserinnstillingene for å deaktivere eller aktivere forhåndsvisningene. Men du kan bruke nevnte edge://flags/#tab-hover-cards alternativet for å slå på eller av forhåndsvisninger av fanen i henhold til dine preferanser.

Clarity Boost: Microsoft Edge kan nå forbedre bildekvaliteten i spill på xCloud

Clarity Boost: Microsoft Edge kan nå forbedre bildekvaliteten i spill på xCloud

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenPå den offisielle ...

Les mer

Edge får Tab Search og en ny oppsettopplevelse

Edge får Tab Search og en ny oppsettopplevelse

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenFor flere måneder ...

Les mer

AdDuplex: Windows 11 har 8,6 % av markedet

AdDuplex: Windows 11 har 8,6 % av markedet

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDen siste månedsra...

Les mer