Windows Tips & News

Cloud Clipboard kommer til Windows 10 RS5

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Cloud Clipboard er en av funksjonene som ikke var inkludert i Windows 10 Fall Creators Update. Det er en spesiell funksjon for å synkronisere utklippstavleinnhold på tvers av alle enhetene dine som er koblet til Microsoft-kontoen din. Den drives av deres Cloud-infrastruktur og bruker de samme teknologiene som gjorde det mulig få innstillingene dine synkronisert på tvers av enhetene dine, og filene dine gjøres tilgjengelige overalt med OneDrive.

Annonse

Cloud Clipboard-funksjonen var opprinnelig planlagt for Windows 10 Fall Creators Update (Redstone 3), men den ble utsatt til Spring Creators Update (Redstone 4). Da utviklingen av RS4 nærmet seg slutten, ble funksjonen utsatt til neste funksjonsoppdatering, for tiden kjent som Redstone 5.

Cloudclip Management Ui Snippet

Den siste versjonen av Windows 10 Redstone 5, som er Bygg 17627, inkluderer allerede noen deler av funksjonen Cloud Clipboard. Følgende skjermbilde viser en ny Innstillinger-side som gir flere detaljer om funksjonen.

Utklippstavle Rs5

Den viser at brukeren kan kopiere data på en enhet og lime den inn på en annen. Twitter-brukeren WalkingCat, som oppdaget funksjonen skjult i den siste Skip Ahead-utgivelsen, antyder at den bør støtte synkronisering med Android-enheter. Dette kan gjøres i automatisk modus, der alt du kopierer eller klipper synkroniseres automatisk, eller manuelt, og du bør velge enheten som skal synkroniseres.

Det er verdt å nevne at skydatalagringen bør støttes av programvaren din. I tilfelle av Android, må det være en app som lar deg logge på Microsoft-kontoen din. Microsoft omdistribuerer en rekke apper i Play Store, for eksempel Cortana, en oppstarter og en tastaturapp.

Brukere av den stabile grenen til Windows 10 vil kunne teste denne nye Cloud Clipboard-funksjonen i Windows 10 1809 i september / oktober 2018. Åpenbart vil deltakere i Windows Insider-programmet få denne funksjonen tidligere.

Kilder: WalkingCat, aggiornamentilumia.it

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Hvordan legge til mappe til søkeindeks i Windows 10

Hvordan legge til mappe til søkeindeks i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 kommer ...

Les mer

Windows 10 Cloud Archives

Windows 10 S er den nye utgaven av Windows 10 med den store forskjellen fra vanlige utgaver er at...

Les mer

Windows 10 Cloud Hardware Specs Archives

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer