Windows Tips & News

Microsoft lanserer nettversjon av Visual Studio Code

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

På nettstedet Visual Studio Code kunngjorde Microsoft en nettversjon av Visual Studio Code IDE. Nå kan brukere få tilgang til en lett versjon av en populær koderedigerer uten å måtte laste ned og installere flere applikasjoner på datamaskinene sine. For å komme i gang med Visual Studio Code for Web, naviger til vscode.dev i din foretrukne nettleser. Åpne en mappe med prosjektet ditt og start kodingen. Microsoft krever ikke engang en Microsoft-konto for å få tilgang vscode.dev.

Annonse

Til tross for å kalle Visual Studio Code for Web en "lett" versjon, er IDE et ganske kraftig verktøy. Du kan bruke den til å vise og redigere lokale filer, bygge HTML-, JavaScript- og CSS-applikasjoner på klientsiden. Det er mulig selv på enheter som ikke kan kjøre Visual Studio Code, for eksempel Chromebook eller iPad. Dessuten, hvis nettleseren din ikke støtter lokale filsystem-API-er, kan du laste opp individuelle filer for å fungere i Visual Studio Code for Web.

VSCode For Web

Microsoft sier Visual Studio Code for Web gir den beste opplevelsen for koding ved bruk av "webby"-språk, som JSON, HTML og CSS. I disse scenariene er vscode.dev nesten identisk med den fullverdige motparten på skrivebordet.

Du kan også få en solid brukeropplevelse i TypeScript-, JavaScript- og Python-prosjekter som kjører naturlig i en nettleser. Til slutt, vscode.dev støtter "tunge" programmeringsspråk med noen begrensninger. Den nettbaserte IDE-en tilbyr for eksempel ikke terminalen og debuggeren. Du kan ikke kompilere, kjøre og feilsøke applikasjoner.

Likevel fungerer mange eksisterende verktøy og funksjoner i vscode.dev, for eksempel UI-tilpasning, temaer, nøkkeltilordninger, utdrag og utvidelser. Dessuten kan du roame forskjellige innstillinger på tvers av enheter.

I tillegg til å ikke kreve en Microsoft-konto, begrenser ikke selskapet brukere i nettleservalg. Enhver moderne nettleser på en støttet plattform bør fungere med vscode.dev uten problemer.

Du kan lese hele kunngjøringen i et blogginnlegg på den offisielle nettsiden.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Chrome 103 laster inn nettsteder raskere takket være ny forhåndsgjengivelsesfunksjon

Chrome 103 laster inn nettsteder raskere takket være ny forhåndsgjengivelsesfunksjon

Google Chrome 103 stabil er ute med betydelige endringer i sidelastingshastigheten. Den har blitt...

Les mer

Microsoft jobber med Windows 10 versjon 22H2

Microsoft jobber med Windows 10 versjon 22H2

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDet ser ut til at ...

Les mer

Last ned Last ned Black & Neon Skin for AIMP3

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjen...

Les mer