Windows Tips & News

Windows 11 får en skinnende ny moderne volumglidebryter

click fraud protection

Vi vet allerede mye om den kommende Windows 11. EN nylig lekket bygg avslørte noen betydelige endringer i oppgavelinjen, Start-menyen, lyder, Windows-administrasjon, etc. Likevel er det så mye mer i vente. Microsoft er i ferd med å avsløre Windows 11 og alle detaljene om operativsystemet under arrangementet 24. juni, men brukere graver allerede frem nye og skjulte ting i det nye operativsystemet. En av slike foreløpig skjulte ting er en skjebnesvanger volumglidebryter.

En volumglidebryter i Windows 10 er en løpende spøk som Microsoft ikke kan fikse på mer enn seks år. Tilbake i Windows 8-æraen introduserte selskapet en ny volumglidebryter i øvre venstre hjørne av skrivebordet. Det fungerer som en mer berøringsvennlig måte å kontrollere volumet på nettbrett og hybrid bærbare datamaskiner.

I juli 2015 ga Microsoft ut den første offentlige Windows 10-bygningen som inkluderte den Windows 8-stilte volumglideren og tilsvarende medieutslag. Den kontrollen overlevde dusinvis av "redesigns" siden den gang. Mens resten av Windows 10 mottok flere gjentakelser av mer moderne design, falt mediene ut beholdt hardnakket sitt Windows 8-utseende, og la til enda flere irriterende inkonsekvenser til ikke-det-beste ser OS ut.

Microsoft har planlagt å modernisere media flyouts i Windows 10, men disse planene ble aldri realisert i stabile bygg. Nå ser det ut til at selskapet endelig dropper en nesten ti år gammel volumglider til fordel for en mer moderne løsning.

Ahmed Valid (@AhmedWalid605) oppdaget en redesign medieutgang og volumglidebryter i en lekket Windows 11-konstruksjon. Ahmed dekompilerte noen av systemfilene og avdekket nysgjerrige ting om de oppdaterte Windows 11-mediekontrollene. Det ser ut til at Microsoft jobber med flere størrelser og stylingvarianter. Skjermbilder avslører også nye knapper for å administrere vibrering og ringing, som er en tilbakevending til Windows 10 Mobiles volumkontrollglidebryter.

Det er foreløpig ingen enkel måte å slå på nye mediekontroller i Windows 11, men du kan forvente at de vises offentlig i nyere offisielle bygg og under avdukingen av Windows 11 24. juni.

Vivaldi på Android har nådd Beta 2, her er hva som er nytt

Vivaldi på Android har nådd Beta 2, her er hva som er nytt

2 svarFor en tid siden lanserte teamet bak den innovative Vivaldi-nettleseren et motstykkeprosjek...

Les mer

Microsoft Store er ikke lenger festet til oppgavelinjen i 1909

Microsoft Store er ikke lenger festet til oppgavelinjen i 1909

Det er en liten endring i Windows 10 versjon 1909. Microsoft Store, hovedinngangspunktet for UWP-...

Les mer

Windows 7 Games for Windows 10 Fall Creators Update

Windows 7 Games for Windows 10 Fall Creators Update

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenHvis du er en Wind...

Les mer