Windows Tips & News

Windows 10 nettverksarkiver

click fraud protection

HomeGroup-funksjonen er en forenklet løsning fra Microsoft for å gi fildeling mellom alle datamaskiner i hjemmenettverket. Med HomeGroup vil du kunne dele bilder, musikk- og videofiler, ulike kontordokumenter og til og med skrivere. Du kan også la andre familiemedlemmer endre filer du har delt. I denne artikkelen skal vi se hvordan du finner hjemmegruppepassordet ditt i Windows 10.

HomeGroup-funksjonen er en forenklet løsning fra Microsoft for å gi fildeling mellom alle datamaskiner i hjemmenettverket. Med HomeGroup vil du kunne dele bilder, musikk- og videofiler, ulike kontordokumenter og til og med skrivere. Du kan også la andre familiemedlemmer endre filer du har delt. I denne artikkelen vil vi se hvordan du endrer hjemmegruppepassordet ditt i Windows 10.

HomeGroup-funksjonen er en forenklet løsning fra Microsoft for å gi fildeling mellom alle datamaskiner i hjemmenettverket. Med HomeGroup vil du kunne dele bilder, musikk- og videofiler, ulike kontordokumenter og til og med skrivere. Du kan også la andre familiemedlemmer endre filer du har delt. I denne artikkelen skal vi se hvordan du oppretter en hjemmegruppe i Windows 10.

Windows 10 lar brukeren dele sine lokalt tilkoblede skrivere og lagrede filer med andre brukere over nettverket. Delte filer kan være tilgjengelige for lesing og skriving for andre. Delte skrivere kan brukes til utskrift på den eksterne datamaskinen. La oss se hvordan du konfigurerer fil- og skriverdeling i Windows 10.

Kartlegging av en nettverksstasjon i Windows er en viktig oppgave for de som må referere til nettverksressurser mange ganger om dagen. Når en nettverksplassering er tilordnet en nettverksstasjon, kan den nås som en lokal stasjon med File Explorer. Det finnes en rekke måter å gjøre det på. La oss vurdere dem alle.

Windows 10 lar deg angi nettverket som offentlig eller privat. Det er flere måter å gjøre det på. Mens Windows 10 Fall Creators Update gjør prosessen enkel og gjennomsiktig, i tidligere Windows 10-versjoner kan ting være veldig forvirrende. Alternativene har blitt flyttet rundt, Network flyout er helt forskjellig fra Windows 7 og Windows 8.1. La oss se hvordan det kan gjøres.

I Windows 10 ble de fleste nettverksalternativene flyttet til Innstillinger. Innstillingsappen og den nye nettverksutgangen er helt forskjellige fra Windows 7 og Windows 8.1. Alternativene er flyttet rundt og det er ikke klart hvordan man endrer PC-synlighet lokalt Nettverk. I denne artikkelen skal vi se hvordan du konfigurerer Network Discovery i Windows 10 for å gjøre PC-en din synlig eller skjule den i det lokale nettverksområdet.

Slik tilbakestiller du nettverksdatabruk i Windows 10

Windows 10 er i stand til å samle inn og vise nettverksdatabruken. Operativsystemet kan vise nettverksdatamengden forbrukt av Windows, Windows Update, Store og andre apper fra de siste 30 dagene. I denne artikkelen skal vi se hvordan du viser og tilbakestiller denne informasjonen ved hjelp av forskjellige metoder.

Hvis nettverket ditt har problemer, kan det være ødelagt av skadelig programvare, eller av en farlig tweaker-app eller til og med av en annen bruker på PC-en du bruker. Du vil kanskje tilbakestille den. Nyere versjoner av Windows 10 gjør det mulig å utføre denne operasjonen på en brukervennlig måte.

I denne artikkelen vil vi se hvordan du endrer DNS-serveren i Windows 10. Det er en av de viktige nettverksparametrene som lar deg surfe på Internett og løse eksterne datamaskinnavn. I dag skal vi lære hva DNS er og hvorfor du kanskje vil endre DNS-konfigurasjonen.

Rykter: Microsoft vil slå sammen Surface Pro X- og Surface Pro-serien denne høsten

Rykter: Microsoft vil slå sammen Surface Pro X- og Surface Pro-serien denne høsten

Microsoft vil angivelig slå sammen Surface Pro X- og Surface Pro-serien denne høsten. Så i stedet...

Les mer

Firefox 104.0.1 fikser fryser når du spiller av videoer på YouTube

Firefox 104.0.1 fikser fryser når du spiller av videoer på YouTube

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMozilla Firefox 10...

Les mer

Microsofts tidligere direktør for brukeropplevelser er sjokkert over Start-menyen

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEn av de sterkt op...

Les mer