Windows Tips & News

Det vil snart bli mye enklere å endre en profil i Google Chrome

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Google har annonsert et overhalt profilsystem for Chrome-nettleseren. Hvis du bruker en delt PC under en enkelt brukerkonto, kjenner du til kampen for å justere ulike personaliseringsinnstillinger, administrere passord, dokumenter og arbeidsområder mellom flere personer. Noen glemmer å bytte profil, og nå er alt fullstendig rotete. Med det nye profilsystemet blir det mye enklere å jobbe med ulike profiler i Chrome.

I tillegg til den tradisjonelle måten å endre Chrome-profiler på, Google introduserer en "profilvelger" - et spesielt vindu som viser alle tilgjengelige kontoer hver gang du starter nettleseren. Dette vinduet vil sørge for at du ikke åpner barnets profil, ektefelles jobbkonto osv. Med tanke på hvor mange innstillinger som er nært knyttet til hver Chrome-profil (passord, bokmerker, apper, temaer, utvidelser og andre parametere), er dette en betydelig forbedring av livskvaliteten.

Google Chrome-profil 1

I tillegg til den nye profilvelgeren, endrer Google brukergrensesnittet for å opprette en ny konto. Du vil kunne spesifisere profilnavnet, bildet og temafargen på en enkelt skjerm. Disse innstillingene vil hjelpe brukere med å lage profiler som skiller seg fra andre for å unngå forvirring og ganske enkelt gjøre brukeropplevelsen mer personlig.

Google Chrome-profil

Dessuten er det en ny Leseliste funksjonen kommer rett fra Chrome for iOS. Leseliste gjør det mulig å lagre sider til senere på en lignende måte som Pocket eller Instapaper. Den samme funksjonen er tilgjengelig i Safari for både iOS og macOS og Microsoft Edge Legacy for Windows 10.

Google ruller ut disse funksjonene gradvis, så de er kanskje ikke tilgjengelige på datamaskinen din med en gang. Selskapet er i ferd med å fullføre utrullingen i løpet av de kommende ukene. Du kan lese mer om endringene i den offisielle Google Chrome-bloggen.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Slik låser du Windows 10 og slår av skjermen med ett klikk

Slik låser du Windows 10 og slår av skjermen med ett klikk

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI Windows 10 kan d...

Les mer

VirtualBox jobber med TPM-passthrough for Windows 11 i VM-er

VirtualBox jobber med TPM-passthrough for Windows 11 i VM-er

Microsoft begynte nylig å håndheve Regler for maskinvarekompatibilitet for Windows 11 til virtuel...

Les mer

De nyeste Windows 11 Preview-byggene håndhever TPM-krav

De nyeste Windows 11 Preview-byggene håndhever TPM-krav

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDen siste Windows ...

Les mer