Windows Tips & News

Windows 10 Redstone vil få en oppdatert filutforsker

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

File Explorer, tidligere kjent som Windows Explorer i tidligere Windows-versjoner, er standard filbehandlingsapplikasjon i Windows i lang tid. Det har utviklet seg mye over tid å skaffe seg mange forskjellige funksjoner for filbehandling. Windows 10 leveres med stort sett samme versjon av Utforsker som Windows 8 bortsett fra noen få endringer som Rask tilgang som erstatter favoritter. Nå har det blitt avslørt ny informasjon på Twitter fra en Microsoft-ansatts konto som indikerer at med den kommende Redstone-oppdatering, Microsoft kommer til å fornye denne appen for å gjøre den til en Universal Windows Platform (UWP)/Metro-app.

File Explorer Windows 10 rask tilgang med biblioteker 2Med Windows 8 begynte Microsoft å gjøre radikale endringer i operativsystemets brukergrensesnitt. Mange apper ble fornyet og Start-menyen ble erstattet med Start-skjermen. Filutforskeren fikk Ribbon UI (Tips: se hvordan du deaktiverer Ribbon i Windows 10 Utforsker).

Men dette gjør egentlig ikke File Explorer berøringsvennlig. Noen båndknapper er bittesmå, de

Rask tilgangsverktøylinje ikonene er fryktelig små og filruten og navigasjonsruten er heller ikke helt berøringsvennlige i visse Explorer-visninger som listevisning eller detaljvisning. Hvis enheten din har en skjerm med høy oppløsning og høy DPI, er det ikke veldig enkelt å bruke fingrene til å administrere filer ved hjelp av Utforsker.

Så Microsoft har bestemt seg for å revidere brukergrensesnittet igjen for Windows 10s neste utgivelse og gi det et moderne, berøringsvennlig brukergrensesnitt. Windows 10 har allerede mange flere berøringsvennlige apper og UI-elementer, så nå er det Utforskeren sin tur.

Annonse

Peter Skillman, GM for Core UX for Windows Desktop avslørte at de jobber med en stor oppdatering til File Explorer som kan brukes på berøringsenheter. Han har ikke delt nøyaktige datoer når vi vil se disse endringene i Insider-bygg, men de vil komme etter hvert, før eller siden.

@HUGEMSFAN Ja, vi jobber med en totaloppdatering av filutforskeren! Kan ikke formulere tidsplanen ennå. Du har rett.

— peter skillman (@peterskillman) 18. mars 2016

Selv om dette definitivt er gode nyheter for brukere av berøringsskjermenheter, er det sannsynlig at de fleste av Explorers funksjonalitet vil bli eliminert som det som skjedde med nesten alle moderne apper basert på Universal Windows Plattform.

Forventet du denne endringen? Har du møtt noen problemer med å bruke File Explorer på en enhet med berøringsskjerm? Del opplevelsen din i kommentarene.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Microsoft Edge mottar en ny Math Solver-funksjon

Microsoft Edge mottar en ny Math Solver-funksjon

Microsoft har oppdatert Edge-nettleseren med en ny funksjon som gjør det mulig å løse problemer m...

Les mer

Vivaldi sporingsblokkeringsarkiv

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Vivaldi Spatial Navigation Archives

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer