Windows Tips & News

Windows 10-kontoarkiver

click fraud protection

Slik legger du til og fjerner kontoer som brukes av andre apper i Windows 10

I Windows 10 kan du definere brukerkontoer som skal brukes av installerte Store-apper i stedet for Microsoft-kontoen du bruker for å logge på operativsystemet. Dette kan være veldig nyttig når du har mer enn én Microsoft-konto. Windows 10 gjør det mulig å definere dem i Innstillinger på en gang, slik at du kan unngå å logge ut fra individuelle apper og logge på igjen med forskjellig påloggingsinformasjon.

I Windows 10 er brukerkontoinformasjonen din en del av personverndataene som kan kontrolleres med Innstillinger-applikasjonen. Brukeren kan tilbakekalle eller gi tilgangstillatelser for apper og brukere til disse dataene. Nylige Windows 10-bygg kan konfigureres til å tillate eller nekte apper tilgang til navn, bilde og annen kontoinformasjon for alle installerte apper og selve operativsystemet. Bare hvis tillatt, vil OS og installerte apper kunne bruke brukerkontoinformasjonen din.

Det er fortsatt ikke nok utvidelser tilgjengelig for Microsoft Edge, som stort sett er selskapets feil - de tok for lang tid å introdusere utvidelsesstøtte til å begynne med, og nå ser det ut til at de gjør en veldig dårlig jobb med å tiltrekke utviklere til å bringe produktene sine til Windows Butikk. Men dette stopper ikke selskapet fra å lage sine egne nettleserutvidelser – for tredjeparts nettlesere som Google Chrome.

Microsoft-lister er nå tilgjengelig på web, Android og iOS

Microsoft-lister er nå tilgjengelig på web, Android og iOS

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft Lists, e...

Les mer

PowerToys 0.74 utgitt med fokus på stabilitet og forbedringer

PowerToys 0.74 utgitt med fokus på stabilitet og forbedringer

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har gitt...

Les mer

Chrome legger til lesemodus i sidefeltet, slik aktiverer du det

Chrome legger til lesemodus i sidefeltet, slik aktiverer du det

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEn av de nye funks...

Les mer