Windows Tips & News

Windows 11 kan få støtte for tredjeparts desktop-widgets

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

For flere dager siden spilte noen hos Microsoft bønner ved å lekke en forhåndsutgivelse av den kommende Windows 11, også kjent som «den neste generasjonen av Windows». Det lekkede bygget 21996 avslørte noen nysgjerrige brukergrensesnitt og funksjonsendringer som kommer til Windows, for eksempel en sentrert oppgavelinje og en helt ny Start-meny. Dessuten er det en ny mystisk Widgets-knapp.

Annonse

Noen brukere tror at den nye knappen betyr tilbakekomsten av skjebnesvangre Windows Gadgets - små widgets som du kunne plassere på skrivebordet i Windows 7 og Windows Vistas dager. Dessverre, i sin nåværende form, tilbyr ikke Widget-knappen i Windows 11 mye. Det er en enkel restyling av nyheter og interesser, for øyeblikket tilgjengelig i alle støttede Windows 10-versjoner. Med andre ord, det er ingen tredjeparts widget-integrasjon.

Windows 11-widgeter på skrivebords mørkt tema

Rafael Rivera (@WithinRafael), utvikleren av den populære EarTrumpet-appen, oppdaget at den lekkede konstruksjonen ikke tilbyr noen API-er for tredjeparts widgets. Det ser ut til at widgets i Windows 11 til å begynne med vil fungere som en enkel MSN-feed med nyheter, sportsresultater, vær, økonomi osv. Det vil også fortsette å ignorere standard nettleserinnstillinger, og ber deg åpne en hvilken som helst lenke i Microsoft Edge.

Likevel er det et håp om å få tredjeparts widgets i Windows 11. Ifølge WalingCat (@_h0x0d_), en velrespektert Microsoft-lekker, "den neste generasjonen av Windows" vil motta støtte for tredjeparts widgets et sted i fremtiden.

Selv om vi ikke har offisiell bekreftelse fra Microsoft (selv Windows 11 er ikke offisielt ennå,) endre navn på News and Interests to Widgets antyder klart at selskapet ønsker å utvide sine muligheter med tredjeparter tilbud. Du kan også åpne Windows 11-widgets ved å bruke en dedikert knapp på oppgavelinjen og et sveip fra venstre kant av skjermen. Hvis du allerede har installert Windows 11 (vi anbefaler på det sterkeste å ikke gjøre det), kan du lære hvordan du legger til eller fjerner Widgets-knappen i Windows 11.

Selv om vi bare kan gjette nå, vil Microsoft avsløre alle detaljene om Windows 11 24. juni 2021. Selskapet arrangerer også et ekstra arrangement for utviklere samme dag. Du kan forvente at Windows 11 snart blir tilgjengelig i Windows Insider-programmet.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Chrome 74 er ute, her er endringene

Chrome 74 er ute, her er endringene

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenGoogle lanserer en...

Les mer

Kumulative oppdateringer for Windows 10, 8. januar 2019

Kumulative oppdateringer for Windows 10, 8. januar 2019

2 svarMicrosoft gir ut en ny del av oppdateringer for alle støttede Windows 10-versjoner. Her er ...

Les mer

Aktiver eller deaktiver reservert lagring med PowerShell i Windows 10

Aktiver eller deaktiver reservert lagring med PowerShell i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSlik aktiverer ell...

Les mer