Windows Tips & News

Windows 10 startmeny Arkiver

click fraud protection

Windows har gjennomgått mange endringer fra Windows XP til Windows 10. I dag har operativsystemet litt forskjellige måter å gjøre de samme oppgavene på. Sammenlignet med Windows 8 og 8.1 har Windows 10 et mindre forvirrende brukergrensesnitt og Start-menyen gjenopplives. I denne artikkelen vil vi se de forskjellige måtene å starte på nytt og slå av en Windows 10-PC.

Hvis du kjører den nylige Windows 10 build 10130 for Windows Insiders, kan det hende du har møtt et merkelig problem at Start-menyen ikke åpnes pålitelig. De fleste ganger, men ikke alltid, når du trykker på Vinne på tastaturet eller når du klikker på Start-knappen, skjer ingenting. Jeg møtte dette problemet nylig, og det fungerte bare ikke for meg. Heldigvis fant jeg et triks for å løse det. Her er det som hjalp meg.

Windows 10 har en mest brukt delen av apper i Start-menyen som ligner på tidligere versjoner av Windows som går så langt tilbake som Windows XP. Men hvis du ikke har bruk for det og trenger å gjøre Start-menyen mer ren og enkel, kan det være lurt å slå av denne listen. I denne artikkelen vil vi se hvordan

deaktiver og fjern de mest brukte appene fra Start-menyen i Windows 10.

Den nye Start-menyen er noe Windows-brukere ser frem til lenge i operativsystemet Windows 10. Fra og med build 10125 er det endelig mulig å tilpasse Start-menyen og legge til eller fjerne elementer du ser på venstre side av Start-menyen. Her er hvordan.

Windows 8 erstattet Gadgets med Live Tiles som en ny måte å vise informasjon til sluttbrukeren på. Live Tiles bruker Windows-push-varsler for å vise deg oppdatert innhold fra apper i Windows App Store. Microsoft jobber med å forbedre Live Tiles, slik at du kan samhandle med dem. Nå som vi vet at Windows 10 er den siste store utgivelsen av Windows, kan interaktive live-fliser leveres som en oppdatering til Windows 10.

Den nye Start-menyen er noe Windows-brukere ser frem til lenge i det kommende Windows 10-operativsystemet. Flere bilder av den uutgitte Windows 10 build 10114 har dukket opp på internett. Fra de lekkede bildene merker vi noen endringer som Start-menyen gjennomgår i Windows 10.

Endre forstørrelsesglassvisning i Windows 10

Endre forstørrelsesglassvisning i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSlik endrer du for...

Les mer

Oppgavelinjen søkekalkulator Arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 skrivebordskontekstmeny Arkiver

Slik legger du til standardapper på skrivebordskontekstmenyen i Windows 10Når du dobbeltklikker p...

Les mer