Windows Tips & News

Windows 10 Build 17115 er ute til Slow Ring Insiders

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft lanserte i dag sin Windows 10 Insider Preview Build 17115 (RS4, Spring Creators Update) til Windows Insiders i den sakte ringen. Denne ringen ble ikke oppdatert på lenge, og tilbyr den relativt gamle build 17074 til brukerne.

Windows 10 Build 17115 Winver

Microsoft er i ferd med å gi ut de offisielle ISO-bildene av Windows 10 Build 17115 tidlig neste uke.

Annonse

Windows 10 Build 17115 har følgende endringer.

Innholdgjemme seg
Et nytt oppsett for personverninnstillinger i konfigureringsopplevelsen
Generelle endringer, forbedringer og rettelser for PC

Et nytt oppsett for personverninnstillinger i konfigureringsopplevelsen

Denne våren vil Microsoft gi ut en oppdatering til Windows 10 som vil inkludere endringer i oppsettsopplevelsen for personverninnstillinger. Denne nye designen formidler fokusert informasjon for å hjelpe brukere med å ta fokuserte valg om personvernet deres, og tilbyr to nye innstillinger for Blekk og skriving og Finn min enhet.

Med build 17115 utfører Microsoft A/B-testing, så ikke alle vil oppleve det samme oppsettet.

Noen brukere vil få en enkelt skjerm satt opp der valg som "Finn min enhet" og "Blekk og skriving" er uavhengige valg. 17115 OOBE Privat enkeltskjerm

Andre vil motta syv individuelle skjermer, hver dedikert til en enkelt personverninnstilling med det anbefalte Microsoft-utvalget for den beste Windows 10-opplevelsen kjennetegnet med en stiplet linje. De må velge et valg og deretter klikke godta for å gå til neste skjermbilde.

17115 OOBE Privacy Seven Screens

Disse kundene vil nå også få en egen skjerm for å muliggjøre forbedret blekk- og skrivegjenkjenning. Ved å aktivere forbedret blekk og skriving vil du tillate operativsystemet å samle inn og sende ekstra telemetridata for å forbedre forslag funksjonene til applikasjoner og tjenester som kjører på Windows, for eksempel håndskriftgjenkjenning, autofullføring, prediksjon av neste ord og staving korreksjon.17115 OOBE Personvern Forbedre blekk

Generelle endringer, forbedringer og rettelser for PC

  • Vi løste et problem der Hvis du prøvde å åpne en fil som bare var tilgjengelig på nettet fra OneDrive som ikke var det tidligere lastet ned til PC-en din (merket med en grønn hake i File Explorer), kan PC-en din feilsjekke (GSOD).
  • Vi fikset et problem der etterinstallering ved første omstart eller avslutning av brukeren, et lite antall enheter opplevde et scenario der operativsystemet ikke laster ordentlig og kan ha gått inn i en omstartssløyfe stat.
  • Vi fikset et problem der Microsoft Store kan være fullstendig ødelagt eller helt borte etter oppgradering.
  • Vi løste et problem der når du nektet filmer og TV-tilgang til videobiblioteket ditt (via «La filmer og TV få tilgang til videobibliotek?" popup-vindu eller gjennom Windows personverninnstillinger), ville filmer og TV krasje når du navigerte til "Personlig" fanen.
  • Vi fikset to problemer som påvirket brukervennligheten til Windows Mixed Reality på forrige versjon (Windows Mixed Reality kjører med en svært lav bildefrekvens (8-10fps), og en potensiell krasj ved oppstart som kan føre til at Windows Mixed Reality fungerer ikke).
  • Vi fikset et problem fra nylige flyvninger som resulterte i at Direct Messages-delen av Twitter.com potensielt ikke ble gjengitt i Microsoft Edge.
  • Vi fikset et problem fra nylige flyvninger som gjorde at presisjonsberøringsputer med jevne mellomrom trengte noen forsøk for å kunne flytte musen.
  • Vi fikset et problem som påvirket det italienske berøringstastaturoppsettet der punktum-tasten ville fungere som en slettetast i UWP-apper.
  • Vi fikset et problem som påvirket det tsjekkiske berøringstastaturoppsettet der tall på &123-visningen ikke kunne settes inn i UWP-apper.
  • Vi løste et problem der du ikke kunne bruke berøring til å samhandle med tidslinjens rullefelt.
  • Vi fikset et problem der en mislykket appoppdatering kunne føre til at den appen ble løsnet fra oppgavelinjen.
  • Vi fikset et problem der kontrollene på undersidene for Focus Assist Settings ikke hadde tilgjengelige etiketter.
  • Vi fikset et problem fra de siste flyvningene der du etter å ha startet, minimert og deretter lukket UWP-apper nok ganger, sluttet å kunne starte UWP-apper.

Det er for tiden ingen kjente problemer for dette bygget.

Hvis du er Windows Insider i SLow-ringen, får du denne konstruksjonen automatisk via Windows Update-tjenesten. Sjekk ut Innstillinger - Oppdatering og sikkerhet - Windows Update. Alternativt kan du vente et par dager og deretter laste ned ISO-bilder for å utføre en ren installasjon.

Kilde: Microsoft.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Microsoft Edge 100.0 utgitt med PDF-visningsforbedringer

Microsoft Edge 100.0 utgitt med PDF-visningsforbedringer

Microsoft har gitt ut Microsoft Edge 100.0.1185.29, den stabile versjonen. Den inneholder flere n...

Les mer

Microsoft har opprettet en ny Android-fokusert avdeling "Android Microsoft Platform and Experiences"

Microsoft har opprettet en ny Android-fokusert avdeling "Android Microsoft Platform and Experiences"

Microsoft omorganiserte igjen flere nøkkelgrupper og avdelinger. Fra nå av, Surface Duo OS, Swift...

Les mer