Windows Tips & News

Microsoft kansellerte offisielt Windows 10X

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft bekreftet offisielt i sin blogg at Windows 10X ikke vil bli utgitt i 2021. Den offisielle grunnen er selskapets beslutning om å bygge inn visse deler av Windows 10X i andre Windows-produkter. Som du kan gjette, snakker selskapet om Sun Valley-prosjektet, som vil motta en rekke innovasjoner fra Windows 10X til det fullverdige Windows 10.

Ny startmeny

Microsoft sa selvfølgelig ikke at Windows 10X aldri vil bli utgitt, men sjansene for det er veldig små. Hvis Microsoft bringer de beste fremgangsmåtene fra Windows 10X til full Windows 10, blir behovet for Windows 10X mindre åpenbart.

Annonse

Det offisielle innlegget sier følgende

I stedet for å bringe et produkt kalt Windows 10X på markedet i 2021 slik vi opprinnelig hadde tenkt, utnytter vi læringen fra våre reise så langt og akselerere integreringen av viktig grunnleggende 10X-teknologi i andre deler av Windows og produkter på selskap. Faktisk er noe av dette allerede reflektert i kjernen av Windows i Windows Insider forhåndsvisningsbygg, for eksempel den nye appbeholderteknologien vi integrerer i produkter som Microsoft Defender Application Guard, en forbedret taleskrivingsopplevelse og et modernisert berøringstastatur med optimert tastestørrelse, lyder, farger og animasjoner. Teamene våre fortsetter å investere i områder der 10X-teknologien vil bidra til å møte våre kundebehov evaluere teknologierfaringer både innen programvare og maskinvare som vil være nyttige for våre kunder i framtid.

Microsoft jobber for tiden med en global oppdatering av Windows 10-brukergrensesnittet. Den vil inkludere en redesignet oppgavelinje, en ny Start-meny og en rekke andre endringer. Noen elementer vil imidlertid ligne på Windows 10X. Disse endringene vil ramme vanlige skrivebordsversjoner av operativsystemet som en del av Sun Valley-prosjektet.

Microsoft forventes offisielt å avduke den oppdaterte Windows 10 i løpet av de kommende ukene, og selve Sun Valley-prosjektet forventes å være en del av høstfunksjonsoppdatering (21H2).

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Fjern hurtigtilgangsikon fra filutforsker i Windows 10

Fjern hurtigtilgangsikon fra filutforsker i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDen oppdaterte Fil...

Les mer

Slik aktiverer du Windows Sandbox på Windows 11

Slik aktiverer du Windows Sandbox på Windows 11

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDu kan aktivere Wi...

Les mer

Lag kontrollpanelsnarvei i Windows 10

Lag kontrollpanelsnarvei i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI vindu 10 kan du ...

Les mer