Windows Tips & News

Windows 10 Build 17123 utgitt til innsidere i den raske ringen

click fraud protection

Microsoft lanserte i dag Windows 10 Insider Preview Build 17123 (RS4, "Oppdatering for vårskapere") til Windows Insiders in the Fast ring. Denne konstruksjonen erstatter den forrige bygningen 17120, som ble utgitt for bare noen dager siden. Sammen med en rekke forbedringer og feilrettinger, kommer denne bygningen med en ny funksjon - High Efficiency Image File Format (HEIF)-støtte i Bilder.

Windows 10 Build 17123 har følgende endringer.

Vi introduserer høyeffektivt bildefilformat (HEIF) i Windows 10

De Høyeffektivt bildefilformat (HEIF) har kommet for Windows 10 og Bilder-appen! HEIF er en bildebeholder som utnytter moderne kodeker som HEVC for å forbedre kvalitet, komprimering og muligheter sammenlignet med tidligere formater som JPEG, GIF og PNG. I tillegg til tradisjonelle enkeltbilder, støtter HEIF koding av bildesekvenser, bilde samlinger, hjelpebilder som alfa- eller dybdekart, levende bilder og video, lyd og HDR for større kontrast. Vi har hørt tilbakemeldingene dine om at disse funksjonene og muligheten til å dele bilder enkelt med andre plattformer er viktig for deg. Denne utgivelsen leverer vi viktig visningsstøtte (Du kan ikke redigere HEIF-bilder i denne utgivelsen).

For å prøve dette ut, må du bli med i Windows App Preview Program for Photos-appen og sørge for at du kjører mars-utgivelsen av Bilder app (versjon 2018.18022.13740.0 eller nyere). Denne versjonen av Photos-appen har blitt oppdatert for RS4 for å støtte visning av hovedbildet i en HEIF fil og for å veilede installasjonen av avhengigheter som HEIF- og HEVC-medieutvidelsene fra Microsoft Butikk. Når de er installert, aktiverer disse medieutvidelsene HEIF-visning i Bilder, samt miniatyrbilder og metadata i Filutforsker.

I tillegg, alle programmer som bruker WIC, WinRT Imaging APIer, eller XAML Bildekontroll kan nå legge til lignende støtte for visning av enkeltstående HEIF-bilder.

Klikk her for å åpne Feedback Hub og sende oss tilbakemelding om HEIF-opplevelsen med Photos-appen og Windows 10.

Windows Mixed Reality

Med denne konstruksjonen vil Windows Mixed Reality-teamet gi deg beskjed om noen kjente problemer mens du prøver de nye Windows Mixed Reality-funksjonene:

  • Vi undersøker rapporter om en ytelsesregresjon for Windows Mixed Reality på hybrid-bærbare datamaskiner i denne versjonen.
  • I noen tilfeller vil innboksappene ikke lastes inn i Windows Mixed Reality, og nylig plasserte hologrammer kan være tomme. Å starte Windows Mixed Reality på nytt bør løse begge problemene.
  • Noen ganger kan det være en lang forsinkelse og omstart av blandet virkelighet ved overgang til et nytt sted (Skyloft eller Cliff House).

Siden forrige bygging skal følgende feil nå være fikset:

  • Omgivelseslyden i Skyloft skal nå ha riktig volum.
  • Å starte butikken fra filmer og TV skal ikke lenger krasje noen av appene.
  • 360-videoer skal gjengis riktig inne i Edge-appen, og 360 Viewerkan startes fra direkte fra Store-appen.

For å gi tilbakemelding om Windows Mixed Reality, Klikk her for å åpne Feedback Hub.

  • Vi fikset et problem fra den siste flyturen på PC-er med Dolby Access-appen installert og utløpt Dolby Atmos-lisens, hvor Windows Audio-tjenesten (audiosrv) ville krasje med et stakkoverløpsunntak og PC-en ikke vil ha lyd.
  • Vi fikset et problem som resulterte i en feilsjekk med feilmeldingen SECURE_KERNEL_ERROR i de siste flyvningene.
  • Fra Build 17063 ble det gjort en endring som kan ha forårsaket at noen eldre drivere ikke lastet ordentlig. Dette kan ha forårsaket oppdateringsfeil eller feilkontroller (GSODs) kort tid etter at PC-en ble startet på nytt. Denne bygningen inkluderer rettelser for dette som skal forhindre at disse oppdateringsfeilene og feilkontrollene oppstår.
  • Takk til alle som har delt tilbakemeldinger om vår Innebygd håndskriftpanel så langt – vi gjør en endring slik at hvis du reninstallerer, tilbakestiller PC-en eller oppgraderer rett til denne versjonen fra Fall Creators Update, vil denne opplevelsen være slått av som standard. Innstillingen forblir på for innsidere som har oppgradert fra tidligere bygg der den ble aktivert, og kan slås på på av alle med en enhet med pennefunksjon via alternativet "Skriv direkte i tekstfeltet" under Penn og Windows Ink Innstillinger.
  • Hvis du hadde koblet telefonen til PC-en din før oppgraderingen, vil du finne at den har blitt koblet fra etter oppgraderingen. Du kan koble telefonen på nytt fra Innstillinger > Telefon.

Felt-tema for Windows 8

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Meadows-tema for Windows 8

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Enchanted Realm-tema for Windows 8

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer