Windows Tips & News

Killer Instinct: Definitive Edition er nå tilgjengelig for Windows 10-PCer

click fraud protection

Killer Instinct var et av de første spillene tilgjengelig på Xbox One ved lansering tilbake i 2013 og ble senere portert til Windows 10-PCer. Selv om det var ikke en del av Xbox Play Anywhere-programmet, spillet ble populært nok til å få "Definitive Edition"-behandlingen i september. Og nå er denne pakken fullpakket med bonuser og tilleggsinnhold endelig tilgjengelig på Windows 10.

Ved å kjøpe Definitive Edition får du begge versjonene av det klassiske Killer Instinct, konseptkunst, interaktive kart, 20 scener og 26 karakterer og mye mer. Som blogginnlegget i Xbox Wire sier:

Med denne utgivelsen er Killer Instinct: Definitive Edition nå en Xbox Play Anywhere-tittel – som betyr at hvis du kjøper digital versjon (dette betyr også nåværende spillere på Xbox One) du kan spille på både Xbox One og Windows 10 PC-er uten ekstra koste. I tillegg, som en Xbox Play Anywhere-tittel, gir Xbox Live skylagrede spillerprofiler deg tilgang til all fremgang og tillegg innhold, slik at du kan fortsette der du slapp og ta med deg alle lagringer, spilltillegg og prestasjoner på begge plattformer. Killer Instinct: Definitive Edition støtter også kryssspill mellom Xbox One og Windows 10, slik at du kan spille med vennene dine uavhengig av hvilken plattform de bruker.

Vi ønsker også å la Killer Instinct-spillere få vite at vi ikke er ferdige ennå – vi har noen fantastiske overraskelser i vente for fansen snart.

Killer Instinct: Definitive Edition er tilgjengelig for $39,99 i Windows Store. Det er også rapporter om at noen flerspillerservere er offline, så det kan være lurt å sjekke det igjen senere hvis du også har noen problemer.

Last ned Last ned Sunrise v1.0.1 Skin for AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Last ned sony_es-style_silver_2 Skin for AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Last ned Simplicity v1.0 Skin for AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer