Windows Tips & News

Microsoft jobber med en løsning for installasjonsproblemet for Windows Update 0x800f081f

click fraud protection

25. mars 2021, Microsoft lanserte en ny Windows 10 21H1-bygg i betakanalen med en enkelt løsning knyttet til utskrift av grafisk innhold i dokumenter. Kort tid etter at oppdateringen gikk ut, begynte innsidere å rapportere problemer med installasjonen. Når du prøver å installere Windows 10 build 19043.906 (KB5000842), viser Windows Update 0x800f091f feil.

I den offisielle Windows-bloggen har Microsoft publisert en oppdatering til det opprinnelige innlegget, som varsler brukere om problemet. Selskapet sa at det jobber med å fikse problemet i den kommende oppdateringen. Reparasjonen vil snart være tilgjengelig som en kumulativ oppdatering for Windows 10 21H1, som for tiden er under testing i Windows Insider-programmet.

Les mer om 19043.906-oppdateringen og problemet med å installere den i den offisielle Windows Insider-bloggen.

Microsoft nærmer seg nå siste fase av utviklingen av den neste store Windows 10-oppdateringen. Versjon 21H1 er nå tilgjengelig på alle innsidekanaler og for kommersiell validering. Når det gjelder den stabile utgivelsen, forvent kunngjøringen om et par uker.

Til tross for at det er en "stor" oppdatering, forvent ikke mye av den første funksjonsoppdateringen i 2021. Den viktigste endringen i Windows 10 21H1 er støtte for flere Windows Hello-kameraer. Dessuten er det noen få ekstra mindre forbedringer. Du kan lære hva er nytt i Windows 10 21H1 her.

Mangelen på nye funksjoner og muligheter i Windows 10 21H1 betyr ikke at Microsoft har gitt opp flaggskipproduktet. Faktisk kommer mange endringer til Windows 10 i andre halvdel av 2021. Noen av disse endringene er allerede tilgjengelige i Dev Channel. For eksempel, redesignede ikoner for filutforsker og Windows-innstillinger, forbedrede virtuelle skrivebord, File Explorer-forbedringer, den Nyheter og interesser-widget, utklippstavle og skjermtastaturavgrensninger og mange flere. I 2021 ønsker Microsoft å forynge Windows 10 og gjøre det mer moderne og spennende.

Yacobymac_light skin fra AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

XCrystall v1.0 skin fra AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

WMP12Siyah-skinn fra AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer